Program


Parti Nagy Lajos: A BANDY-LÁNYOK
8

Parti Nagy Lajos: A BANDY-LÁNYOK

A darab két nő történetét meséli el, akik közöttünk élnek, az általunk is jól ismert problémákkal küzdenek. Egyetlen cél lebeg a szemük előtt: olyan híresnek, elismertnek lenni, mint az Andrews nővérek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2011. június 24. péntek, 21:00

Parti Nagy Lajos: A BANDY-LÁNYOK
Zenés játék 2 részben.

A darab két nő történetét meséli el, akik közöttünk élnek, az általunk is jól ismert problémákkal küzdenek. Egyetlen cél lebeg a szemük előtt: olyan híresnek, elismertnek lenni, mint az Andrews nővérek.

Minden percet próbával töltenek és várnak a nagy lehetőségre, amikor egy nagyszabású koncerten mutatkozhatnak be. A darab végén – természetesen – elérkezik a várva várt alkalom, így nem csak a hol humoros, hol esendő próbafolyamatot, hanem végül az elkészült, csillogó színpadon pompázó két csodálatos színésznő által előadott, élő zenekar által kísért koncertet is végigélvezhetik a nézők estéről estére.

Parti Nagy Lajos új dalszövegeket ír a harmincas évek legendás amerikai triójának a bőrünk alá ivódott világslágereihez. Valamint ír történetet két elementáris, roppant erős és roppant sérülékeny középkorú nőről, akik valahol az örök kádárizmusban, zongorakísérettel egy félreeső kultúrház színpadán életre-halálra próbálnak. A felfedeztetésben, álmaik megvalósulásában rég nem hisznek, reménykedni, énekelni, próbálni, „úton lenni” viszont jó, dolgoznak tehát, folyton alakítják a műsort, átírják-újrafordítják, aktualizálják, halandzsázzák a dalok magyar szövegét. Egy ilyen kultúrházi-próbát elevenít meg az előadás.

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

A megváltott jegyekkel az összes debreceni helyszín látogatható. Helyszínek: Nagytemplom, MODEM, Déri Múzeum, Debreceni Református Kollégium, Kistemplom, Verestemplom, MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár, Szabó Magda Emlékház, Vojtina Bábszínház

Kövess minket!


További ajánlataink


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Tiken Jah Fakoly – Acoustic Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja. Fakoly 2024-ben Acoustic címmel új…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!