Program


Panthera

Panthera

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 11:00

A színdarab Kertész Erzsi: Panthera – A hógömb fogságában című regénye alapján készült.
szabaduló-játék két részben

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát. A hegy most a művelődési ház egyik termében rejtőzik, John és csapata pedig ördögi tervet eszelt ki: a lekicsinyített gyerekeknek kell megmászniuk és feltérképezniük a hegyet, közben pedig ritka és értékes ásványt kell gyűjteniük. A küldetés szinte lehetetlennek tűnik. Ám az egyik lány, a mindig álmodozó Noémi bebizonyítja, hogy bátorságnak sincs híján, és a minden lében kanál portás nénivel, Rozikával együtt siet a kis hegymászó csapat segítségére.
 
Figyelem! Felhívjuk az arra érzékeny nézőink figyelmét, hogy az előadásban lézer effektusokat használunk!
 
„Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy kedvenc ifjúsági regényünket színre viszik, és izgatottan vártuk a premier napját. Hatalmas élmény volt a könyvben már megismert kalandokat nézőként újra átélni. Bízunk benne, hogy az előadás után mind többen kedvet kapnak a Panthera-trilógia elolvasására is, hiszen az izgalmak ezzel még nem érnek véget!”
                                                                      Kovács Judit és Budavári Zoltán, a Pécsi Pagony könyvesbolt tulajdonosai

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

zenés játék két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!