Program


Pamacs

Pamacs

PAMACS
zenés mesejáték
(nyilvános főpróba)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. április 26. szombat, 11:00

A Kazán István Kamaraszínház előadása.

Írta: KARDA LÁSZLÓ.
Zene: BAGYINKA LÁSZLÓ.
Közreműködnek: BEDICS TÜNDE, DOMBRÁDI ALINA, MAJOR BEA, ÉGETŐ FANNI, SÁNDOR ANNA, SZABÓ EMŐKE, DUKÁN DÁNIEL / BALI V. GERGŐ, VÉG ANDRÁS, SZOFI NOZDROVICZKY, a színészstúdió növendékei.

Hontalan, fránya kutyák élnek, éldegélnek együtt. Mindannyian gazdira vágynak. Ez nem zavarja őket abban, hogy állandóan marakodjanak. Egyszer csak Pamacs megbontja a kialakult rendet, és befogad egy egy egérzabáló macsekot. Jól elverik, de ezzel hibát követnek el. Innen kezdve feje tetejére áll minden, ráadásul Pamacs is eltűnik. Vajon sikerül-e megtalálniuk a barátjukat? A közelben ólálkodik ugyanis Sunyi Pityu Fősintér.
(A 7–15 éves korosztálynak ajánlott.)

Dramaturg-rendező: KRISZT LÁSZLÓ.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Fővárosi Nagycirkusz

Március utolsó hétvégéjén a francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke, a négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!