Program


Pál Utcai Fiúk

Pál Utcai Fiúk

A Pál Utcai Fiúk zenekar erre az estére ismét valami újat álmodott. Állandó vendégzenészei, Szűcs „Qka” Krisztián (fúvósok) és Dióssy Ákos (billentyű) mellett Albert Zoli (fúvósok) és a Color Quartet (vonósok) is részt vesz a hangzás átvarázsolásában.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 23. kedd, 20:00

Mindezt pedig egy olyan zenésszel koronázzák meg, akivel eddig nem volt alkalmuk közösen alkotni: vendégük lesz Bródy János. Az elhangzó dalok a PUF több mint harmincöt éves múltját foglalják össze, értelmezik újra és ünneplik, de a zenekar a készülő új PUF-lemezről is eljátszik néhány dalt.
A Pál Utcai Fiúk egy szigetszentmiklósi garázsból nőtte ki magát országosan ismert zenekarrá. Az egykor pénzfeldobással hangszert választó utcai kölyökbandából verbuválódott együttes 1990-ben adta ki első lemezét, majd 1994-ig folyamatosan jelentek meg az albumok: Ha jön az álom, Bál, A nagy rohanás, Szerelemharc, Szajhák és partizánok. Tagcseréket követően, a kilencvenes évek második felében a zenekar a nagyszínpadról visszatért a klubokba. Alkotó energiákat hozó újabb tagcseréket követően 2000-ben jelent meg a Ha jön az élet című albumuk. 2008-ban friss energiákkal és lendülettel újabb fejezetet nyitottak történetükben a Legelő című nagylemezzel. A lendületes, pörgős, ám olykor lírai dalok méltán emelik ismét magasra a PUF zászlaját. A zenekar jelenleg is folyamatosan koncertezik és új lemezén dolgozik, amelyet a PUF-rajongók nagy örömére  2019-ben be is mutat.

Rendező: Müpa

Pál Utcai Fiúk:

ének: Potondi Anikó
ének, gitár: Leskovics Gábor
basszusgitár: Varga Laca
szólógitár: Molnár Balázs
dobok: Farkas Zoli

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!