Program


Pál Feri előadása

Pál Feri előadása

Hogyan lehetnék jobban? Elakadásaim feloldása.
Előadó: Pál Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 31. péntek, 19:30

Az élet mindenki számára hoz nehéz és drámai helyzeteket. Ilyenkor nem csak egy problémával találkozunk, amit megoldhatunk, majd mehetünk tovább. Léteznek megoldhatatlan problémák, helyzetek. Mit kezdjünk velük és magunkkal, hogy életünk, a kapcsolataink növekedni tudjanak? Hogyan válaszoljunk a fájdalmas „miért?” kérdésekre? Miért történt ez? Miért pont velem? Miért én?
Mi jellemzi azokat a személyeket és párokat, akik megoldhatatlan problémákkal együtt is elégedettek az életükkel és társkapcsolatukkal? Mit érdemes tennünk a kapcsolatainkban, amikor nehézségeink már-már elviselhetetlenné válnak?
Az előadás arról szól, hogy mi nyújthat valódi segítséget magunknak, másoknak, a kapcsolatainknak, amikor találkozunk az élet drámaiságával.

Ajánlatunk


SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Kövess minket!


További ajánlataink


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

KoncertM, Siófok - Plázs Nagyszínpad

LŐDD BE A SÉRÓD, SZÓLJ A BARÁTAIDNAK ÉS BULIZZ A BALATONON FENYŐ MIKLÓSSAL!

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM! Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja…

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!