Program


OMEGA koncert - vendég NAZARETH

OMEGA koncert - vendég NAZARETH

Az ősz legizgalmasabb rockkoncertjén legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Az Omega zenekar legújabb idei show-ja, a szintén több mint 50 éves skóciai rockbanda, a Nazareth koncertjével kezdődik.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 20:00

Az Omega együttes popkultúránk vitathatatlanul kortalan klasszikusa. Világszinten is különlegesnek számít 57 éves pályafutásuk, a mai napig aktívan koncerteznek, nemcsak itthon, hanem egész Európában. Berlin, Prága és Pozsony szinte hazai pályának számít, de a felvidéki és erdélyi bulik hangulata is egészen különleges. Az elmúlt másfél évtized számos újdonsággal szolgált, bizonyítva a karizmatikus zenekar megannyi slágerének erejét és változatosságát. A 2019-es Tűzvihar turné igazi főszereplője a rock, a harmóniák és a mindenki által ismert és kedvelt Omega. A koncertsorozatban a progresszívebb időszak dalai szólalnak meg, modern, lüktető hangszereléssel. A műsoron szereplő legrégebbi szám ugyan több mint 50 éves, de egy kicsit sem lóg ki a sorból, a mai fülnek is kellemes, egyszerű szavakkal mesél, és remek hangulatot áraszt.

Az Omega első albumának évében, 1968-ban alakult Nazareth, szintén jó ideje tapossa a világ színpadait. A tagcserék és tragédiák sem törték meg a Pete Agnew alapította, hihetetlen szívóssággal máig koncertező együttest. Egyedi hangzásuk, slágereik és több mint 30 millió eladott albumuk nyomán, Nagy-Britannia első igazi rockbandájaként tartják számon. 
 
 - „Ugyan régebbről ismertük már egymást, de az elmúlt négy évben volt alkalmunk több közös  németországi koncerten is fellépni. Tavaly fogalmazódott meg először bennünk a budapesti koncert terve,  ami most ősszel végre össze is jön” – mondja Kóbor János, az Omega frontembere.
„Nekik is és nekünk is sikerült több mint fél évszázadon át szólni az emberekhez, most pedig egy belépőért, egy izgalmas zenei utazást kap majd a közönség mindkét együttes dalainak legjavából.”

Az Omega mindig élen járó volt a nagyszabású show-k színpadra állításában, az őszi nagykoncert sem lesz híján a hangulati elemeknek, nagy ívű dallamoknak és a legendás zenekarok klasszikus világának. A 2019. november 8-i Aréna-koncert a Tűzvihar turné igazi ünnepe lesz, nemcsak az Omega együttesnek, hanem a rockzenének is!

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!