Program


OMEGA: Égi vándor

OMEGA: Égi vándor

Az OMEGA együttes legnagyobb slágereit felhasználó új magyar zenés színpadi mű elsősorban az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis című nagylemezek lírai rock-scifi történetére alapoz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 15. kedd, 20:00

OMEGA: Égi vándor - rockfantázia

Egy fiatalember arra ébred egy reggelen, hogy ő nem e világi lény, visszavágyik és visszatér a csillagok közé, egy ismeretlen, titkokat rejtő, az idő és a tér relativitásában létező világba.
Miközben feltárul előtte az új dimenzió, rádöbben, hogy e más szerkezetű világ ugyanazokat a problémákat hozza felszínre, mint a jól ismert földi lét. S miközben rejtélyes figurákkal, csábító nőalakokkal találkozik, visszatekint eredetére, ahol jól ismert dallamokkal üzen és hívogat a Föld. Vezetője a Látogató, a Fekete és Fehér Holló, akik konfliktusokba sodorják, lelkébe hatolnak, és végül megadják az enyhületet.
Ez az izgalmas, csillagközi utazás inkább rockfantázia, néhol táncjáték, mely az OMEGA-dalok bravúros zenéjére, újraértelmezésére épül, a történet a dalszövegek szerves összekapcsolódásából rajzolódik ki. Mindemellett tisztelgés a 60 esztendős zenekar már eltávozott és még köztünk lévő tagjai előtt.

A főbb szerepekben Havasi Tamás, Szelle Dávid, Kovács Ágnes Magdolna, Kárpáti Barbara, Magashegyi Nóra, Koscsisák András valamint 27 további szereplő és 5 fős zenekar.

Koreográfus: Vári Bertalan, Rendező: Vándorfi László

Előbemutató: 2023. június 14. 19:00, a legendás billentyűs, Benkő László születésének 80. évfordulóján.

 

Ajánlatunk


Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!