Program


Oláh Ibolya és zenekara

Oláh Ibolya és zenekara

Oláh Ibolya idén mutatta be hatodik, “Gyere közelebb” című albumát, újra a Födő-Hegyi-Csakmag szerzők neki írt dalaival, majd újabb turnéra indul az énekesnő zenekarával, a pályájuk csúcsán járó zenészeivel. Olyan gitáralapú, világzenei elemeket is vegyítő pop-rockzenét ad elő, amelynek őszintesége mindig is jellemezte pályáját.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 12. vasárnap, 18:00

Ibolya tavalyi visszatérése a Dal 2022 győzelmével új időszámítást jelent az énekesnő karrierjében. A „Nem adom el” című lemezének címadó dala a tavalyi év sokat játszott rádió slágere lett.


Nemrég látható volt a „Csináljuk a fesztivált” című TV-műsorban, idén pedig a Sztárban sztár című műsorban szerepelt jelentős sikerrel. Tavasszal megjelent legújabb, Gyere közelebb című lemeze sztárvendégekkel, Radics Gigi és Lábas Viki (Margaret Island) közreműködésével Födő Sándor zeneszerző és Hegyi György, Csakmag Vivien szövegírók neki írt dalaival.


Az új album slágereivel újabb országos turné következik a tavalyi hatalmas sikerű turné klasszikus rockzenekari felállásával, fúvósokkal kiegészülve, most is az Ibolyától megszokott őszinteséggel, zenei mélységgel, és elementáris, sodró rock’n’rollal.


Oláh Ibolya autodidaktaként merült el a zenélés és éneklés világában, ösztönös tehetsége hamar meg is mutatkozott, a 2003-as tehetségkutató második helyezettje lett. Ritka mélységű, karcos, de erővel teli hangja generációja egyik legizgalmasabb énekesévé tette, akinek már 2004-es első lemezét (Egy sima, egy fordított) félig a Presser Gábor-Sztevanovity Dusán szerzőpáros, félig Novák Péter írta. Az egy évvel későbbi, második albuma (Édes méreg) beharangozó dala, a “Magyarország” az egyik legnagyobb slágere lett.


Oláh Ibolya közben színházi és filmes szerepekben is sikerrel próbálta ki magát (sőt, korábban labdarúgóként is), 2010-ben pedig harmadik albuma is megjelent, az “El merem mondani “címmel. 2018-ban aztán ismét Presserrel dolgozott, hogy a 28 dalos “Voltam Ibojka” című könyv-CD anyagát nagyobb részben kortárs költők versei adják.


A számos rangos díjjal kitüntetett énekes tavaly megnyerte A Dal 2022-t, megjelent ötödik, “Nem adom el” című lemeze a Födő Sándor által komponált és hangszerelt dalokkal.


Közreműködnek:


Födő Sándor – billentyűs hangszerek, vokál


Csókás Zsolt – gitár, vokál


Papesch Péter – basszusgitár


Kottler Ákos – dob, vokál


Cserta Balázs – szaxofonok


Hámori János – trombita


Csakmag Vivien – vokál

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kövess minket!


További ajánlataink


AZAHRIAH

Puskás Aréna

Az üstökösszerű karriert építő Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merülj el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!