Program


NagyKoncert Aréna

NagyKoncert Aréna

25 éves a Nemzeti Kulturális Alap Könnyűzene Kollégiumának eseménye

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:30

A Nemzeti Kulturális Alap, amely a rendszerváltás utáni hazai kultúrafinanszírozás talán legmeghatározóbb intézménye, amely 2018-ban ünnepli negyedszázados fennállásának évfordulóját. Az eltelt 25 év alatt az NKA a kulturális élet valamennyi területén megkerülhetetlen szereplővé vált, legyen szó könyvkiadásról, színházról, táncról, képzőművészetről, zenéről, szépirodalomról, fotóról, vagy épp építészetről, örökségvédelemről, közművelődésről.

Az évforduló keretében megrendezésre kerül a 25 év, 25 nap, 25 esemény elnevezésű programsorozat, ami az Alap koncentrált megjelenése lesz, hiszen alapvetően fontos cél és feladat, hogy a szervezet tevékenységéről, eredményeiről a társadalom szélesebb rétege is értesüljön. Ha kimondjuk azt, hogy „NKA”, minél többek számára egyértelmű legyen, mi is van e mögött a mozaikszó mögött.

Könnyűzene Kollégiumának eseménye 2018. szeptember 27. napján kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. A NagyKoncert Aréna elnevezésű 3 órásás show keretében a magyar könnyűzene kiemelkedő alakjait vonultatják fel, akik az elmúlt 25 év legnagyobb és legismertebb slágereit viszik színpadra. Egy olyan fergeteges bulit ígérnek, ahol mindenki megtalálja a maga ízlésvilágát kielégítő zenei csemegéket, illetve olyan különleges produkciókat, közös együtt zenéléseket láthatnak, hallhatnak, amiket eddig még nem.

A fellépők között szerepel többek között a Margaret Island, a Brains, a Republic, a Magashegyi Underground, az Ivan & the Parazol, a Fish!, a Cloud 9+, a Supernem, a PASO, a Kelemen Kabátban, a Blahalouisiana, a The Biebers, a Hooligans, Bródy János vagy a Quimby egyik frontembere, Varga Lí
vius.

 A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, melyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, valamint beváltható a teljes jegyár értékében a DRK üzletekben országszerte.

 

 

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!