Programm


Motifs | Merítés

Motifs | Merítés

A Motifs szíve egy duett, amelyben a két előadóművész, Marthe Krummenacher és Paul Girard állandó kontaktusban vannak egymással. Folyamatos kapcsolatban állva, együtt igyekeznek megfelelni a magas elvárásokat támasztó aláfestő zenének és koreográfiának. A páros együtt fejlődik, új jelentését mutatva meg a címadó motif szónak, amely a „motiváció” kifejezésre emlékeztethet; arra, ami végső soron minden test mozgatórugója, ami cselekvésre, mozgásra késztet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2023. Mai 15. Montag, 20:00

A zongoradallam és a visszafogott fény-árnyék játék segítségével a két test összefonódó koreográfia mentén keresi a szabadsághoz vezető utat. Ez a folyamatosan fennálló, dinamikus kapcsolat elengedhetetlenné teszi, hogy az előadóművészek teljes mértékben, csakis egymásra fókuszáljanak. A szemünk előtt kibontakozó produkció mindvégig fogva tart. Ezzel a duettel, a kötődés megtestesülésével a Motifs arra késztet minket, hogy nézzünk magunkra, a mindenséghez fűződő kapcsolatunkra; mindenre, ami összeköt és mindenre, ami széthúz bennünket.

Koreográfus: Pierre Pontvianne

Előadók: Marthe Krummencaher, Paul Girard

Zene: Benjamin Gibert

Koprodukciós partnerek:

Opéra de Saint-Etienne /  Centre Chorégraphique National de Mulhouse /  Ballet de l'Opéra National du Rhin / Centre Chorégraphique National de Rillieux-la-Pape / Direction Yuval Pick / Centre Chorégraphique National de Grenoble / J.C. Gallotta CDC Le Pacifique / Grenoble

Unser Angebot


A Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület hagyományos gálaműsorait láthatják a nézők a Barlangszínházban.

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

Follow us!


Angebote


SZABADAKARAT >>>> Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Szabadakarat koncertszínház a Margitszigeten a Petőfi Sándort alakító Ember Márk ajánlásával! Hasznád a MARK50 kuponkódot és vedd meg jegyeidet most…

A Botrányhős című vígjátékban Klem Viktor idézi meg Marlon Brando legendássá vált karakterét, meséli el különleges életét, és teszi mindezt…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!