Program


MILLER ZOLTÁN koncert
2

MILLER ZOLTÁN koncert

Miller Zoltán egy szív, mely szeretettel és alázattal dobog sok ezer rajongója előtt.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 30. vasárnap, 20:00

Hangja kristálytiszta, zenéje letisztult. Tehetsége kiemelte a zenei világ nagy nevei közé, különleges jelleme meghatározza színpadi jelenlétét. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ bármely színpadán. A közkedvelt énekes a világhírű Sir Andrew Lloyd Webbertől származó elismeréssel is büszkélkedhet: „You are the best Raul who I’ve ever seen” mondat, mely az Operaház Fantomjának bemutatóján a Madách Színházban hangzott el. A SONY/BMG szerint Ő „A hang, amely újra elvarázsol”.

A számos díjjal kitüntetett színész, énekes Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő és Miller Lajos Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes gyermeke, 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekeseként ismerhette meg a közönség. A teljesség igénye nélkül számos színházi darab főszerepében lenyűgözte a nagyérdeműt, Az Operaház fantomja, Nyomorultak, Anna Karenina, Made in Hungaria, Evita, Chicago, stb. A Gór Nagy Mária Színitanodába jelentkezése óta a majd töretlen pályafutása során, több mint 30 főszerepet játszott el.

2013-as nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan a második nagylemezével debütál és élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd.

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Szeretetkert

6SZÍN

Improvizációs játék önmagunkról. Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból. A Patáliától a Szeretetkertig.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!