Program


MET 2021/2022 Massenet: Hamupipőke

MET 2021/2022 Massenet: Hamupipőke

Massenet: Cendrillon
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából szünet nélkül, 95 perc, 2022
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 9. vasárnap, 18:00

Rendező: Laurent Pelly

VezényelEmmanuel Villaume
Szereposztás:
 Jessica Pratt (A tündér), Isabel Leonard (Hamupipőke), Emily D'Angelo (A herceg), Stephanie Blythe (Madame de la Haltière), Laurent Naouri (Pandolfe)

 

Folytatava az ünnepi tradíciókat, a Met az idei karácsonyi szezonban is bemutat egy népszerű operát rövidített, családi előadás formájában. Idén Jules Massenet Hamupipőkéjét láthatjuk ebben a formában, amely a 2017-18-as Met-évad nagy sikere volt, újrafordított szöveggel és Joyce DiDonatóval a főszerepben. Az Urániában is közvetítettük. Idén a mezzoszoprán Isabel Leonard lép a szegény lányból lett hercegnő szerepébe. Maestro Emmanuel Villaume elbűvölő színészgárdát vezényel, köztük a mezzoszoprán Emily D’Angelóval mint Hamupipőke elbűvölő hercege, a szoprán Jessica Prattal mint a főszereplő tündérkeresztanyja, valamint a mezzoszoprán Stephanie Blythe-tal és a basszusbariton Laurent Naourival. Massenet 1899-ben mutatta be Hamupipőkéjét, amely ugyan nem lett olyan népszerű, mint Rossini azonos című operája, ám jobban ragaszkodik az eredeti Charles Perrault-történet tündérmese-jellegéhez.

A 2021/22-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el>>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 4500 Ft
Továbbra is van lehetőség 4100 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább öt különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága


Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!