Program


MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

Beengedés érkezési sorrendben

6 éves kor alatt ingyenes

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 20:00

A Magashegyi Underground a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből lett a magyar alternatív könnyűzenei szcéna egyik meghatározó koncert-zenekarává. Az együttest 2004- ben alapította Fodor Máriusz, de igazán Bocskor Bíborka énekesnő belépésével találta meg igazi hangját: a vele készített Szeplős Váll és Anglia című dalok hamar ismertté tették a csapatot.

Stílusuk bekategorizálhatatlan: városi folkzenéjükben gyakran hallhatunk elektronikus-zenei hatásokat és erős sláger-szerzői vénájuk ellenére nem félnek a sötétebb tónusoktól sem. Öt teljes albumuk jelent meg eddig (Ezer erdő 2010, Tegnapután 2013, Talált tenger 2016, Titkos életem 2020, Egymáshoz rövid az út 2023), a rajtuk található rádiós dalok (Metróhuzat, Rázz fel, Árnyékok, Esőnap, Szemszavak, Holdfényváros) folyamatos jelenlétet és rengeteg koncert-meghívást biztosított a csapatnak. 2018-ban az addig "búvópatakként" csörgedező irodalmi szál folyóvá duzzadt: Tóth Krisztinával először közös MÜPA estet írtak és adtak elő, majd 2020-ban kiadták Titkos életem című albumukat, amely minden dala a költő-írónő verseire íródott.

A csapat Bocskor Bíborka egyéves szülési szabadsága után 2021-ben kipihenten, újult energiákkal tért vissza a koncert színpadokra, a rajongók legnagyobb örömére. 2023 decemberében kiadták legújabb, "Egymáshoz rövid az út" című stúdióalbumukat, amelyen újra együtt dolgozott a zenekar "csúcskorszakának" dalaiért felelős alkotómag: Bíborka, Fűrész Gábor és Toldi Miklós mellé visszatért Fodor Máriusz és Tariska Szabolcs szövegíró is. A kritika és a rajongók egyaránt élénken üdvözölték az új anyagot, így több új szerzeménynek is bebiztosított helye lesz a tizennyolc éves pályafutásuk teljes keresztmetszetét felölelő setlistbe.

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Kövess minket!


További ajánlataink


Liliomfi Szép

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Kern András estje - Te majd kézenfogsz... Szép

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024

Az esten a közönség közkedvelt régi és új dalokat hall majd szellemes történetekkel együtt, hiszen Kern András még a számok…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!