Program


MÁGA ZOLTÁN X. Budapesti Újévi Koncert 2018

MÁGA ZOLTÁN X. Budapesti Újévi Koncert 2018

Európa legnagyobb újévköszöntő gálája Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 1. hétfő, 19:00

Öt kontinens, száz ország, több mint ötezer koncert, közel százhúszezer ember a kilenc teltházas Arénában, több tízmillió tévénéző határainkon innen és túl, önálló tévéshow Amerika legnagyobb közszolgálati televízióján, 10 dupla platina lemez, 10 platina DVD, többszörös Guinness-rekord, közel száz hazai és számos nemzetközi díj, a világ legrangosabb színpadai. Ez jellemzi a számok tükrében Mága Zoltán harminchárom éves pályafutását. A nemzetközi hírű hegedűművész jubileumi koncertre készül, világszínvonalú látványvilággal, klasszikus zenei és igényes szórakoztató repertoárral, valamint világklasszis fellépőkkel ünnepel 2018. január 1-jén a X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncerten, a Papp László Budapest Sportarénában.Sztárvendég a világ zeneiparának meghatározó egyénisége: David Foster!

Mága Zoltán virtuóz játékát a világ legrangosabb színpadain – köztük a New York-i Carnegie Hall, a Lincoln Center, a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall, a Hollywood-i Dolby Színház, a Szöuli Operaház, a Wiener Konzerthauz, a Pekingi Zeneakadémia, a Torontói The Royal Conservatory of Music és a Lipcsei Gewandhaus, valamint hazánkban a Magyar Állami Operaház, a Zeneakadémia és a Művészetek Palotája hangversenytermében – egyaránt ünnepli a közönség. A hegedűművész egyedi, első hallásra azonnal felismerhető játékát, a klasszikus zene, a népzene, és a popzene ötvözésével kialakított jellegzetes crossover stílusát világszerte elismerően méltatják olyan zenei nagyságok, mint Shlomo Mintz, Zakhar Bron, Szenthelyi Miklós - hegedűművészek, Vásáry Tamás zongoraművész-karmester vagy Szakcsi-Lakatos Béla zongoraművész. Öt kontinensen, több mint száz országban adott már koncertet, játszott királyoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt. Elbűvölte már játékával XVI. Benedek pápát, Ferenc pápát, a brit trónörököst, Károly herceget, VI. Mohammed marokkói királyt, Robert de Niro Oscar-díjas amerikai színművészt és Salma Hayeket is.

Mága Zoltán 2018. január 1-jén jubileumot ünnepel, így minden eddiginél különlegesebb koncerttel, világsztárokkal és káprázatos látványvilággal készül a X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncertre. A jubileumi újévköszöntő koncert sztárvendége a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster lesz! A nagyszabású show-ról Amerika legnagyobb közszolgálati televíziója, a PBS készít felvételt és főműsoridőben mutatja be azt 120 milliós nézőközönségének.

Budapest díszpolgára monumentális újévi koncertjein az elmúlt kilenc esztendőben Kossuth-díjas és világhírű művészek mellett a Nemzet Színészei és a hazai könnyűzenei élet kiválóságai is színpadra léptek, a hagyomány pedig kötelez!

A jubileumi koncerten is világklasszisokat hallhat majd a közönség, hiszen a nagyérdemű már megszokta, hogy a világ legrangosabb színpadairól érkező sztárvendégek és hazánk legjelesebb művészei varázsolják el a publikumot Mága Zoltánnal és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarral. A tizedik gálaesten a közönség garantáltan világraszóló produkciónak lehet részese.

Immár tíz esztendeje, hogy a világhírű hegedűvirtuóz megteremtette a Budapesti Újévi Koncert hagyományát. Az azóta tradicionálissá vált újévi hangverseny Európa legnagyobb újévköszöntő gálaestjévé nőtte ki magát, amelyet Bécsben is évről évre megrendeznek, 2018 januárjában már negyedik alkalommal.A Guiness Rekordok közé bekerült közös koccintás 2018-ban sem marad el, a hegedűvirtuóz ez alkalommal is megvendégeli a közönséget a Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörösborával. A X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert közönsége Mága Zoltán Best of CD-t kap ajándékba.

A hagyomány folytatódik!

Ünnepeljük együtt az újesztendőt, a X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncerten, 2018. január 1-én, a Papp László Budapest Sportarénában! Legyen részese Európa legnagyobb újévköszöntő show-műsorának!

 

 

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

A Latabár Kálmán főszereplésével, 1943-ban bemutatott legendás filmvígjáték alaptörténete Fényes Szabolcs nagysikerű melódiáival tűzdelt, közel háromórányi felhőtlen kikapcsolódás.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!