Program


Luxus/Tőr/Szívszorít - Danubia Zenekar

Luxus/Tőr/Szívszorít - Danubia Zenekar

A koncert első felében távoli, mégis nagyon közeli világok találkoznak, hiszen Berg finom szövésű, dodekafon hegedűversenye a legkifinomultabb ínyencek egyik titkos kedvence...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 21. csütörtök, 19:30

A koncert első felében távoli, mégis nagyon közeli világok találkoznak, hiszen Berg finom szövésű, dodekafon hegedűversenye a legkifinomultabb ínyencek egyik titkos kedvence, melynek talán fő inspirációs forrása Bach zenéje, azon belül is egy kis korál, amely az élet visszaadásának alázatos aktusáról szól. A második részben elhangzó operaszvittel pedig két népszerű mű került egymás mellé, csak éppen a 21. századra ez a kifejezés mást jelent a klasszikus zene esetében, mint Bizet korában. Adès a legnépszerűbb élő szerzők közt van, a Powder her face pedig számos operája közül is kiemelkedik, 2005-ös bemutatója óta tucatnyi operaház tűzte már műsorra. Magyarországon még nem hangzott el ez a vérbő humorral, örömzenével, tűzijátékkal teli muzsika, nem úgy, mint a töretlenül népszerű Carmen, amely a világ egyik legismertebb klasszikus zenei alkotása. A két opera legjavát szvitekbe szedve adjuk ezen a koncerten, ahol az is megtalálja a számítását, aki mindig csak biztosra fogad, de az újdonságra kényeseket sem hagyjuk cserben.

Műsor

Bach - Es ist genug – korál

Berg - Hegedűversenyszünet

Adés - Luxury suite – from Powder her face

Bizet - Carmen-szvit, no.1–2

Beavató

Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus a zeneakadémiai koncertek előtt az esti programhoz kapcsolódóan informatív, ugyanakkor szórakoztató előadásokat tart, amelyek megmutatják a művek közötti összefüggéseket, az aznapi koncert műsor-összeállításának szempontjait. A 17.45-kor kezdődő előadások aznapi koncertjeggyel látogathatók.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Vásárolja meg kedvezményes parkolójegyét a Papp László Sport Aréna P+R parkolójába.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!