Program


Lelki Egészség Éjszakája
2

Lelki Egészség Éjszakája

Lelki Egészség Éjszakája
2017. november 11. 16.30-23.15
Kapunyitás: 16 órakor

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 16:00

Helyszínek:
   H13, VIII. Horánszky utca 13.
-    DocuArt Mozi, IX. Erkel utca 15.
-    Józsefvárosi Galéria, VIII. József krt. 70.
-    Adna Café, IX. Török Pál utca 6.
-    Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA), IX. Ráday utca 33/b. VI. emelet 1.

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása. A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén. Betekintést kapnak a harmónia, az elmélyült önvizsgálat világába, ismereteket szerezhetnek a lélek és a külvilág, a mindennapi élet filozófiájába, a művészetek és a lélek kapcsolatába.
A programok karszalaggal látogathatók. A belépőjegyek a rendezvény napján, a programok helyszínén válthatók be karszalagra. A programok befogadóképessége korlátozott. A programokra a www.lelkiegeszsegejszakaja.hu oldalon, vagy a helyszínen lehet regisztrálni. Egy jeggyel 3 programra regisztrálhat honlapunkon. A villámtanácsadásokra, és a lelki gondozásra – a 3 regisztrált program felett – a honlapon szereplő telefonszámokon jelentkezhet.
A rendezvény napján több program is fut párhuzamosan. Azért mennek párhuzamosan a programok,, hogy minden kedves látogatónk találjon kedvére való programot. Ha az egyik program betelt, nézzen körül, biztosan talál más, önnek tetsző programot. A H13, az Adna Café, a DocuArt előterében kávézók várják önöket.
A rendezvényközpont a H13, ahonnan kényelmes sétával bármely más helyszín 10 percen belül elérhető, s természetesen a helyszínek is ugyanígy, egymástól 5-10 perces sétával bejárhatók.

Az esten hallhatunk előadásokat többek között a virtuális terek pszichológiájáról, a nehezített gyermekáldás lelki hátteréről, párkapcsolati és szexuális kérdésekről, a mesék és a gyász kapcsolatáról. Részt vehetünk workshopokon, ahol megismerhetjük többek között a fókuszolás, a zeneterápia, az erőszakmentes kommunikáció, a szupervízió technikáit.
dr, Antalfai Márta előadásán az alkotás és lelki egészség kapcsolatáról, dr. Kapitány Föveny Máté a szermentességről lesz szó, Gerlóczy Márton és Karafiát Orsolya „Szirén az Elvonókúrán” címmel beszélgetnek a függőségekről.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Kövessen minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!