Program


Lélekébresztő teadélután
2

Lélekébresztő teadélután

2023. február 26. vasárnap 15 órától Lélekébresztő teadélután megrendezésére kerül sor a KMO-ban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 26. vasárnap, 15:00

Lélekébresztő teadélután

Pozitív gondolkodás, életszemlélet váltás, boldogság, harmónia és egység megtalálása mindez egy finom tea mellett. Ez a fő mottója a Lélekébresztő Teadélutánnak. A téli időszak vége, a tavasz közeledte alkalmas arra, hogy ismét kinyíljunk a világ felé, felébresszük lelkünket téli álmából és egyensúlyba hozzuk testünkkel. Számos teafajtát és matchás finomságokat kóstolhatnak a kiállítók standjainál, megismerhetik az elkészítési módokat, sőt különleges japán teaszertartást is láthatnak az érdeklődők. Vendégünk lesz többek közt Varga Marianna, Magyarország teanagykövete, Rajzó-Kontor Kornélia, a Magyarországi Japán Tea Egyesület művészeti vezetője és Székely Szilvia kineziológus. Mindemellett női jóga, ThétaHealing és metamorf masszázs tanácsadó is várja látogatóinkat.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!