Program


¨Közjegyző az emeleten¨ avagy a fal adja a másikat

¨Közjegyző az emeleten¨ avagy a fal adja a másikat

Egy tévesen értelmezhető irányító tábla miatt mindenki Itt keresi a közjegyzőt. Pedig Ő nem Itt van, hanem Ott. Időnként Amott. De Ők, akik Itt, vagy Ott keresik, természetesen azt hiszik, hogy az Itt található Ő, az az Ő, akit Ők keresnek, s lassan Ő, aki Itt van, már maga is kételkedik abban, hogy Ő, csakugyan Ő-e..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 26. vasárnap, 15:00

¨Közjegyző az emeleten¨ avagy a fal adja a másikat

Moravetz Levente neve nem ismeretlen az egri színházba járó közönség előtt, hisz 1999-óta visszatérő vendégrendezője a Gárdonyi Géza Színháznak. Olyan előadások fűződnek a nevéhez, mint az „Egri csillagok” a „Zrínyi 1566” „A Fejedelem”, vagy a nemrégiben színre vitt „Isten rabjai” musical. De a könnyűműfajban is ott hagyta névjegyét, hogy csak a legutóbbi nagy sikert aratott szériát említsük az „Örömlányok végnapjai” című zenés vígjátékot. Most sem okoz csalódás a nevetőizmoknak. Lesz dolguk bőven. És erre a Moravetz Produkció társulata is garancia hiszen a …

Szereplők
Szabó Kázmér.................................. Suhajda Dániel
Szabó Kálmán.................................. Szőke Zoltán
Lola................................................... Gyebnár Csekka
Az átváltozó színésznő..................... Madár Veronika
Az átváltozó színész......................... László Csaba
Dobránszki Sanyi.............................. Gombás Ádám

Alkotók
Segédrendező: Moravetz Kíra
Producer: Moravetz-Somogyvári Andrea
Rendező: Moravetz Levente

Egy tévesen értelmezhető irányító tábla miatt mindenki Itt keresi a közjegyzőt. Pedig Ő nem Itt van, hanem Ott. Időnként Amott. De Ők, akik Itt, vagy Ott keresik, természetesen azt hiszik, hogy az Itt található Ő, az az Ő, akit Ők keresnek, s lassan Ő, aki Itt van, már maga is kételkedik abban, hogy Ő, csakugyan Ő-e. Mint ahogy abban is kételkedni kezd, hogy Itt jó helyen van-e, és nem kéne neki is Amott lennie. Mert Ez a hely nem Az a hely, hanem Amaz.
Világos ugye? Ez, nem Az. Értitek? Nem? Hát Ez-Az. Ahhoz, hogy megértsétek, mindenképp el kell jönni Ide. És ha megnéztétek Ezt, és megértettétek Azt, akkor mindenképp mondjátok el nekem is, mert már én sem értem. Mindenesetre két óra nevetés garantált, s Az mindenért kárpótol.

Várunk Titeket szeretettel.
Moravetz Levente,
a „Közjegyző az emeleten” című vígjáték írója és rendezője

Ajánlatunk


zenés party két részben

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

ROAD Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road. A jubileumi ünnepsorozat nagyszabású fináléja a…

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!