Program


Klasszikusok kicsiknek és nagyoknak - Hangszersimogató - Játékszüret Családi Nap

Klasszikusok kicsiknek és nagyoknak - Hangszersimogató - Játékszüret Családi Nap

Várjuk a kicsiket és nagyobbakat őszi díszek készítésével, interaktív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncerttel és bábelőadásokkal a Várkert Bazárban.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 28. szombat, 11:00

Tudtad, hogy a harmonikának is sípjai vannak, akárcsak az orgonának? Miért van a csellónak nyaka, teste, sőt lelke is? Vajon hány húrja van egy hárfának, és mire kellenek rajta a pedálok? Hány fajta trombitát ismersz, és miben különbözött az ókorban használt trombita a maitól? Hogyan működnek a hangszalagjaink és hogyan lehetséges, hogy egyetlen énekes egy egész zenekarral együtt is hallható?

Sok-sok kérdés, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerül, mind válaszra talál a játékos hangszerbemutatón, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt meg is szólaltathatják majd a különböző hangszereket. Mindez pedig egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent.

Közreműködik: Bábel Klára - a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának szólóhárfása, Bojta Zsuzsanna - Bach Mindenkinek Fesztiváldíjas énekművész, Demeniv Mihály - harmonikaművész, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakimnázium tanára, Horváth Bence - a Magyar Állami Operaház szólótrombitása, Miskolczi Anita - a Magyar Állami Operaház csellóművésze.

Ajánlatunk


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az egyetlen esélyük: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát. És, hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Kövess minket!


További ajánlataink


De kié lesz a kutya? - válási komédia Szép

Tihanyi Szabadtéri Játékok, Bujtor István Szabadtéri Színház

"Majd ha a gyerekek felnőttek.” „Ha útjukra indítottuk őket, minden álmunkat valóra váltjuk.” Ismerős tervek, szép haladékok sokaknak. De mi…

STRAND

Zamárdi - Szabadstrand

Augusztus 22. és 24. között légy részese a STRAND élménynek 3 napon keresztül Zamárdbana Szabadstandon!

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!