Program


KISKALÁSZ – SZÜLINAPI KONCERT

KISKALÁSZ – SZÜLINAPI KONCERT

KISKALÁSZ – SZÜLINAPI KONCERT
10 éves a Kiskalász zenekar. Ez alkalomból szülinapi gyerekzsúr koncertre várják a családokat.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 9. szombat, 11:00

Program:

10.00 KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ
Zöldségfaragás, a gyermekek részére meglepetés ajándék!

11.00 KISKALÁSZ KONCERT

A Kiskalász zenekart Varga Bori és Sántha Gábor alapította 2009-ben.  A tíz éve töretlen pályafutásuk is bizonyítja, hogy van helye hazánkban az igényesen elkészített akusztikus hangszerelésű zenéknek, gyerekprodukcióknak. A zenekar további két tagja, Boros Attila és Mogyoró Kornél. Mind a négyen elismert zenészek, akik hivatásszerűen zenélnek/zenéltek olyan művészekkel, mint Rúzsa Magdolna, Palya Bea, Dés László, Makám, Ghymes, stb.

Az együttesnek a 10 év alatt 5 lemeze jelent meg, melyből három Bartos Erika megzenésített verseit tartalmazza, az utolsó kettő pedig már saját dalszövegekre íródott: Zsákbamacska (2009), Százlábú (2010), Hepehupa (2012), Salátamánia (2014), Gyere az Állatkertbe! (2017)

Az első két albumot Fonogram-díjra jelölték “Az év legjobb gyermeklemeze” kategóriában, és mindkettő több ezer példányszámban kelt el. 2010-ben a “Nem akarok” című daluk rákerült a “Nagy gyerek lemez” című best of válogatás albumra, hazánk legjelesebb előadói közé. A zenekaron belül “Hisztis-blues”-ként nevezett dalocska – melynek grafikáját Bartos Erika készítette –, több milliós nézettséggel hódít a mai napig a Youtube-on.

Hasonló sikertörténet a “Hepehupa” című videóklipjük is, annyi különbséggel, hogy itt már Bori varrta meg Erika figuráit, saját kezűleg, filcből a kedves kis báb-animációhoz.

2014-ben hazánk legnagyobb zöldség és salátaforgalmazó cége, az Eisberg felkérte a zenekart, hogy készítsen egy zöldségnépszerűsítő lemezt gyermekek számára. Így született meg a “Salátamánia” album, ami több, mint 6000 családhoz jutott el és mind a mai napig a Kiskalász koncertek egyik nagy közönségkedvence a címadó, Salátamánia dal.

Legújabb lemezük, a Gyere az Állatkertbe, az állatkert csodás világába kalauzolja el a gyerekeket.

A zenekar tagjai maguk is rutinos szülők, akik tapasztalatból tudják, hogy mennyire fontos a gyerekekkel eltöltött közös idő, ezért megpróbálják felejthetetlen élménnyé varázsolni koncertjeiket  a családok számára.

A 10 éves szülinapi bulin elhangzanak majd a legnagyobb Kiskalász slágerek és meglepetésekben sem lesz hiány.

A Kiskalász tagjai:

Varga Bori – ének, fúvós hangszerek
Sántha Gábor – ének, akusztikus gitár
Boros Attila – basszusgitár
Mogyoró Kornél – ütőhangszerek
Márkus Gergő – hangmérnök

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!