Program


Kertmozi15 – Mamma Mia

Kertmozi15 – Mamma Mia

Idén nyáron a Budapest Filmnek köszönhetően a magyar filmek a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház kertjébe költöznek. Csütörtökönként: kertmozi!
A film vetítése sötétedéskor kezdődik!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 1. csütörtök, 19:30

A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata. A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus zenés filmvígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli. A főbb szerepekben Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Amanda Seyfried és Christine Baranski láthatók. A film executive producerei között megtalálható Tom Hanks és Rita Wilson

A belépő ára teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban.

A film cselekménye két idősíkon fut: az egyik 1979-be megy vissza és elmeséli Donna Sheridan Kalokairi szigetére érkezésének történetét és az első találkozását lánya, Sophie három lehetséges apjával.

A jelenben Donna független,  van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül lánya esküvőjére. A nagy eseményre Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán a mediterrán paradicsomba hív három pasit, a lehetséges apákat. Megérkeznek, és 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lángja lobban fel újra a 20 évvel ezelőtti emlékeket idézve.

A Kertmozi15 sorozatban a következő vetítések és filmek:
szeptember 8. Vissza a jövőbe I.
szeptember 15. – Szerelmes Shakespeare
szeptember 22. – Igazából szerelem

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!