Programm


Karácsony János: Hídépítés

Karácsony János: Hídépítés

Bár a hidakat leggyakrabban kőből és vasból, esetleg fából építik, ezen az estén a zene alkotja majd a műfajok – klasszikus, fúziós, komoly- és rockzene – közötti átkelőt a Fesztivál Színházban. A Hídépítés műsorának legfontosabb pillére Karácsony János gitárjátéka lesz, aki jelen volt a legendás Generál alapításánál, majd az LGT tagjaként ismerte meg egy egész ország virtuóz stílusát.  mehr

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2011. Dezember 19. Montag, 19:30

A koncert első részében Karácsony János és zenekara Solti Jánossal kiegészülve LGT-s slágerekből válogat majd, így minden bizonnyal felcsendül majd A dal a miénk, A síneken vagy Az utolsó szerelmes dal is. Az est különlegessége, hogy a gitáros-énekes-dalszerző itt lép először színpadra azzal a két fiatal tehetséggel -Farkas Izsák hegedűssel és Simkó-Várnagy Mihály csellistával - akikkel a jövőben trióban zenél majd együtt.

Az est második felében a Keller Quartettel is játszik a pályafutását zongorán kezdő, de végül klasszikus gitárra áttérő művész. A vonósnégyessel játszott Hit, remény, szeretet című művet eddig soha nem játszotta még együtt a szerző Karácsony János és a zenekar, így ezen az estén ősbemutatóra is sor kerül a Fesztivál Színházban.

Karácsony János koncertjének főszponzora az A-HÍD Zrt. és a Hídépítő Zrt., amely örömmel támogat minden olyan koncertet, amely a cégcsoport értékeivel összecseng. Az A-HÍD Zrt. és a Hídépítő Zrt. eddig is számos olyan intézmény, rendezvény és együttes sikeréhez járult hozzá, amelyek osztoznak célkitűzéseikben és maguk is kiemelkedő munkát végeznek az értékteremtés, értékőrzés területén. A koncert támogatásával céljuk, hogy igényes szórakozási lehetőséget és izgalmas közösségi élményt nyújtsanak a zene és a kultúra iránt érdeklődő közönségnek. Minderre pedig garancia a Karácsony János és vendégei által képviselt kiemelkedő művészi színvonal és a páratlan koncerthelyszín.

Unser Angebot


2022. októberében elindítottuk interaktív improvizációs-est sorozatunkat. Minden hónapban egy rendhagyó estére játszani hívjuk közönségünket. Ezen kivételes alkalmak mindig a legkülönfélébb témákat járják körül, más-más színészekkel, a legkülönfélébb játékszabályok szerint, de mindenképpen nézőink aktív közreműködésével. Vágjunk bele együtt! Lesz, ami lesz!

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Follow us!


Angebote


Szikora Róbert & R-GO

Papp László Budapest Sportaréna

Különleges hangulatú koncertet kínál év végére „R-Go Szilveszter” néven Szikora Róbert és zenekara.

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!