Program


Juan Diego Flórez

Juan Diego Flórez

A világ legsokoldalúbb tenorja az Erkel Színházban.
Október 22-én egy felejthetetlennek ígérkező koncert várja az zenekedvelő közönséget az Erkel Színházban, ugyanis a pazar akusztikájú helyen a világ egyik legtehetségesebb tenorja, Juan Diego Flórez ad koncertet. Az operavilág ünnepelt előadójának estjén ezúttal - a műfaj legismertebb áriái mellett – az operettirodalom legismertebb dallamai is felcsendülnek, az Operaház zenekarának kíséretében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 22. kedd, 19:30

Juan Diego Flórez hangja a tenorok és azokon belül is a „bel canto” tenorok között is páratlan, ritka kincs. Magasra szökő, fényes hangszínén a szavak csengőn táncolnak, előadásmódja könnyed és elegáns, mégis ott izzik benne a latinos temperamentum és a lírai gyengédség. Nem csoda, hogy Európától kezdve Japánig az egyik legkeresettebb tenor, az operarajongó közönség és a műfajjal csak kacérkodók is felkapják fejüket a hangja hallatán.

Hazájában, Peruban a legmagasabb kitüntetések tulajdonosa, de bélyeget is bocsájtottak ki az arcképével.

Kezdetben főként Bellini-, Donzietti- és Rossini-szerepek kaptak helyet repertoárjában, mostanra azonban, ahogy hangja érettebbé, előadásmódja erőteljesebbé vált, szép számmal találkozhatunk Mozart, Verdi és Puccini áriáival is, melyeket ezúttal október 22-én az Erkel Színházban hallhatják a magyar operarajongók.

A koncerten közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara, vezényel Jader Bignamini.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!