Program


Jéghideg (Csortos)

Jéghideg (Csortos)

A lányát egyedül nevelő Odinn több évtizedes halálesetek ügyében nyomoz egy fiatalkorúaknak fenntartott nevelőintézetben. A férfi a megoldatlan ügy kapcsán egyre több új részletre bukkan rá. Hamarosan gyanakodni kezd, hogy a múltbeli gyilkosságok összefüggésben lehetnek volt felesége rejtélyes öngyilkosságával. Ráadásul lánya is egyre furcsábban viselkedik, ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 19. kedd, 16:00

A lányát egyedül nevelő Odinn több évtizedes halálesetek ügyében nyomoz egy fiatalkorúaknak fenntartott nevelőintézetben. A férfi a megoldatlan ügy kapcsán egyre több új részletre bukkan rá. Hamarosan gyanakodni kezd, hogy a múltbeli gyilkosságok összefüggésben lehetnek volt felesége rejtélyes öngyilkosságával. Ráadásul lánya is egyre furcsábban viselkedik, ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz.

A Jéghideg írója Yrsa Sigurdardottir világhírű bestsellerszerző, akinek regényei Magyarországon is megjelentek és sikert arattak. A Jéghideg is egy bestseller adaptációja. A thriller a skandináv bűnügyi irodalom legjobb hagyományait követi sötét tónusú történetével. Az adaptáció hasonlatos Jussi Adler-Olsen dán író Q-ügyosztály szériájának moziadaptációihoz (Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, A 64-es betegnapló), és Stieg Larsson A tetovált lány-regényeinek feldolgozásaihoz. A Jéghideg két hete vezeti az izlandi mozik toplistáját. A főszereplő Johannes Haukur Johannesson mások mellett a Vaják, a Trónok harca, a Vikingek: Valhalla és az Utódlás sorozatokban is szerepelt, valamint látható volt az Emlékszem rád és Atomszőke című mozifilmekben.

 

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Kövess minket!


További ajánlataink


Liliomfi Szép

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Brooklyni mese

Belvárosi Színház

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!