Program


Jazzy Live: Szőke Szandra Quintet

Jazzy Live: Szőke Szandra Quintet

Szőke Szandra énekesnő a legújabb generáció képviselője, ugyanakkor zenekarában a hazai jazz tapasztalt kiválóságait találjuk.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 8. szombat, 21:00

A kvintett zenei koncepciójában az újragondolt, egyéni hangvétellel tolmácsolt sztenderdek mellett hangsúlyos teret kapnak a saját szerzemények. Megfogalmazásuk szerint intim, finom zenét játszanak, amely a jazzt dalba oltott irodalomként definiálja. Szandra maga írja angol nyelvű szerzeményeit, melyeket Cseke Gábor hangszerel. Dalaikban a szövegek fontossága egyenrangú a muzsikáéval, történeteik a dallamokban is tükröződnek. Több stílust felölelő zenéjük ''révedező, titkolózó, kukucskáló'' muzsika, mely egyszerre invitál ringató utazásra és elgondolkodásra. A márciusban debütált Memory Palace című első saját szerzeményük a VII. Jazzy Dalversenyen harmadik helyezést ért el, Cseke Gábor pedig szintén ennek a dalnak a kapcsán megkapta a legjobb hangszerelőnek járó különdíjat. Koncertjükön a készülő lemezük anyagából játszanak.

Szőke Szandra - ének

Cseke Gábor - zongora

Fekete István - trombita

Oláh Péter - nagybőgő

Pusztai Csaba - ütőhangszerek

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!