Program


jazzbois feat. Kaláka / Jazz Showcase

jazzbois feat. Kaláka / Jazz Showcase

Meglepőbb találkozást aligha tudnánk elképzelni, mint hogy a jazzbois fúziós jazz-hiphop trió randevút ad az ötvenhárom éves Kaláka együttesnek, az énekelt vers hazai legendájának. Nem is olyan könnyű eldönteni, melyikük számára nagyobb merészség, annyi bizonyos, hogy a közönség csak jól járhat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 20:30

jazzbois feat. Kaláka

Meglepőbb találkozást aligha tudnánk elképzelni, mint hogy a jazzbois fúziós jazz-hiphop trió randevút ad az ötvenhárom éves Kaláka együttesnek, az énekelt vers hazai legendájának. Nem is olyan könnyű eldönteni, melyikük számára nagyobb merészség, annyi bizonyos, hogy a közönség csak jól járhat. Elvégre a Kaláka örökifjú előadókból áll, a jazzbois pedig egyaránt nagy alázattal viseltet a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt, és ez a hozzáállás az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is.

2017-ben még a Jazz-tehetségbörze színpadán lépett fel a jazzbois, s már akkor zajos sikert aratott. Sokan találgatták, hogyan kell mondani a nevüket, franciás kiejtéssel vagy angolosan. Persze nem véletlen az áthallás, bár fafúvós hangszer nincs a trió eszköztárában. Vannak viszont billentyűs hangszerek, amelyeket Molnár Bencze szólaltat meg, a basszusgitárt Sági Viktor, a dobokat pedig Czirják Tamás. 2019-ben jelent meg a Jazzbois Goes Blunt a Blunt Shelter Records gondozásában, amely azonnal a nemzetközi porondra repítette őket. Egyre több szerkesztő figyelt fel rájuk, így született meg először egy közös szám a kaliforniai MC-vel, Kid Abstrakttal, amelyet közös fellépés is megkoronázott 2022-ben. Többször voltak hallhatók a legendás Worldwide FM-en és a Brownswood kiadó listáján, illetve a Soulection atyja, Joe Kay is gyakran pörgeti őket. Élő fellépéseiken elképesztő energia jellemzi játékukat, amit végre a Fesztivál Színház közönsége is megtapasztalhat. Gyakori vendégük Mukunda Mátyás gitáros és Dombeats, azaz Kosztolánszki Dominik szaxofonos. Ezen az esten a generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt jelent majd.

jazzbois

Molnár Bencze..................................................................billentyűs hangszerek

Sági Viktor.........................................................................gitár, basszusgitár

Czirják Tamás....................................................................dob

Közreműködők:

Kosztolánszki Dominik 'Dombeats'...................................szaxofon, fuvola

Kaláka együttes:

Gryllus Vilmos...................................................................gitár, ének

Gryllus Dániel...................................................................furulyák, citera, ének

Becze Gábor.....................................................................nagybőgő

Radványi Balázs...............................................................gitár, mandolin

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Az ír kisváros temetőjében véges a sírhelyek száma, ezért évről évre helyet kell csinálni a frissen elhunytaknak. Mick Dowd feladata,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!