Program


Jazz Night

Jazz Night

Szeretnék ízelítőt adni azokból a zenékből, amiket a Mississippi folyón játszunk a gőzhajó fedélzetén. Jazz és blues. New Orleans hangulatát szeretném elhozni és elindulni fel a folyón, egészen Memphis-ig. Zenésztársaimmal várunk benneteket egy hangulatos koncertre, s utána egy közös jammelésre, beszélgetésre a K11-ben!
(Farkas Norbert)  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 4. szombat, 19:30

We'd like to give you a taste of the music we play along the Mississippi river aboard the largest steamboat in the world. Jazz and blues. We'll bring the vibes of New Orleans and Memphis to the stage as we make our way up the river. Come on by for a great evening at K11!
Hang out and sit in with us!
(Norbert Farkas)

Farkas Norbert - bőgő
Gayer Mátyás - zongora
Clotile Yanna - ének
Czirják Tamás - dob

Belépőjegy elővételben 1200 Ft, a helyszínen 1500 Ft

Clotile Yanna
A Las Vegasban született Clotile Yanna először látogat Magyarországra! Amerikán kívül járt már Brazíliában, Argentínában, Dél-Koreában, Grúziában, Kínában és Kanadában. Ott szerzett élményei során is megtapasztalta, hogy a zene nemzetközi nyelv. Jelenleg a világ egyik legnagyobb gőzösén saját show műsorai keretében blues, jazz és rock’n roll darabokat ad elő.

Originally from Las Vegas Nevada, Clotile Yanna is visiting Hungary for her first time! She has had a wonderful career singing for audiences all over the world. She has traveled to Brazil and Argentina, South Korea, The Republic of Georgia, China and Canada as a performer. Those experiences taught her that the universal language is Music. She now sings on the largest steamboat in the world in her One Woman show filled with the blues, jazz, and rock’n roll.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!