Program


HTMSZSZ'18 Káosz (Kassa)

HTMSZSZ'18 Káosz (Kassa)

Három hétköznapi nő nem mindennapi csapdákkal teli élete. Sofi a, Emmi, Júlia. Finn nők az idegösszeomlás szélén. Három habitus, három válasz az élet kihívásaira, három zsákutca. A gátlásos tanítónő, a gyakorlatias újságírónő és a saját érzelmeit is nehezen kordában tartó pszichoterapeuta.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 19:00

Kassai Thália Színház
tragikomédia
1 óra 50 perc 1 szünettel

Három hétköznapi nő nem mindennapi csapdákkal teli élete. Sofi a, Emmi, Júlia. Finn nők az idegösszeomlás szélén. Három habitus, három válasz az élet kihívásaira, három zsákutca. A gátlásos tanítónő, a gyakorlatias újságírónő és a saját érzelmeit is nehezen kordában tartó pszichoterapeuta. Mindegyiküknek valahol elakadt az élete. Szeretetre vágynak, sikerre, boldog, gondtalan életre, s valahogy minden félresikerül. Vajon tudnak-e segíteni egymáson azok a barátnők, akik a maguk bajaira sem igazán találnak megoldást?

Összevonás fenyegeti azt az iskolát, ahol Sofi a tanít, a nő a feszültséget váratlan dühkitörésekkel vezeti le. Saját páciensével kezd szerelmi viszonyba Júlia, aki egyre kevésbé látja tisztán azt a helyzetet, amely egyszerre édes és etikátlan. Emmi munkamániája miatt egyre kétségesebb, hogy képes-e jó feleség és jó anya lenni, képes-e megakadályozni, hogy problémáira rámenjen a családja. Ami eddig biztos volt, az menthetetlenül szétesik.

A darab érdekessége, hogy a három főszereplőnek saját figuráján túl még számtalan más szereplőt kell megjelenítenie, a nőkön kívül több férfi alakot is. A kiélezett helyzetek ez által is mindig megőrzik ironikusságukat, nem veszítenek játékosságukból, minden gyötrelem, kínlódás, fájdalom idézőjeles lesz, semmi sem halálkomoly.

Szereplők:
Varga Lívia
Rab Henrietta
Szabadi Emőke

Ügyelő: Széles Aranka
Súgó: Derján Angelika
Öltöztető: Bacso Mónika 
Smink, haj: Hering Regina
Kellék: Novák Éva
Műszak: Podstránsky János
Műszak: Pribék Gergő
Műszak: Szabó Gergely
Műszak: Kocsis József 
Hangtechnikus: Kovács Géza
Fénytechnikus: Szabó Zoltán
Fénytechnikus: Oszvald Attila
Sofőr: Nickel Juraj
Sofőr: Lejko Emil

Rendező: Czajlik József

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!