Program


Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert
8

Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert

A legszebb és legjobb filmzenék újra a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN. A Győri Filharmonikus Zenekar, WOLF KATI és a VoiceStation közreműködésével, a június 12-i koncert folytatásaként egy újabb nagyszerű repertoárt tűzünk műsorra, amelyet karácsonyi ráadással egészítünk ki.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 23. péntek, 18:00

HOLLYWOOD AZ ARÉNÁBAN
A legnagyobb zeneszerzők legjobb filmzenéi

A Győri Filharmonikus Zenekar és a VoiceStation kórus mellett sztárvendégként a fantasztikus hangú énekesnő, WOLF KATI énekel majd több darabot. Az est házigazdája hazánk egyik legismertebb színművésze, KAUTZKY ARMAND lesz. Olyan gálaest, amelyen a legszebb és legismertebb darabok különleges összeállításban hangzanak el, kiváló szórakozást nyújtva mindenki számára.

Hollywood az Álomgyár, a filmek otthona. A TRAUMLIVE „a mozi szimfóniája”, egy koncert, amelyet a filmek csodálatos zenéinek szentelünk. A Hollywood az Arénában egy szimfonikus koncert, amely nemcsak a filmzene rajongóinak szól, hisz mindenki által ismert darabok csendülnek fel nagyszerű szimfonikus előadásban. Színtiszta zene a klasszikus hangszerek csodás hangjával.

Tarts velünk 2022. december 23-án a Budapest Sportarénába, ahol a filmzenei válogatáson túl a karácsonyi hangulatról is gondoskodunk, hisz felcsendül az Igazából szerelem ünnepi hangulatú zenéje, és nem lehet igazi a karácsony Kevin nélkül.  

A STRINGS válogatásunkban a hegedű és a cselló kap főszerepet, olyan csodálatos filmzenékkel, mint a Schindler listája, az Avatar vagy Az utolsó mohikán.

Az ANIMATION fantasztikus szórakozást ígér az egész családnak, hiszen azon túl, hogy olyan ismert mesék dallamai szólalnak meg, mint az Aladdin, a Shrek, a Jégkorszak, a repertoár összeállításánál a zenei koncertélmény és a hangzás volt az elsődleges szempont.

A SCORES FROM 90’S olyan darabokkal tölti meg a teret, mint a Mission: Impossible, az Armageddon, a Forrest Gump vagy a Robin Hood felejthetetlen dallamai.  

A LOVE téma a szerelemről szól, amelyből nem hiányozhat a Rómeó és Júlia Nino Rota által komponált ikonikus dallama, vagy John Williams csodálatos szerzeménye az ,,Across the Stars”.

A műsorrendnek köszönhetően a különféle stílusokban és időszakokban íródott zenék remekül bemutatják a filmzene világának sokszínűségét. Arról pedig, hogy a hallottak minden másodpercükkel elvarázsoljanak bennünket, hazánk egyik legkiválóbb formációja, a Győri Filharmonikus Zenekar gondoskodik, amelynek tagjai nemcsak hazánkban álltak már színpadra filmzenékkel, hanem Ennio Morriconéval is turnéztak Afrikában, Ázsiában és Európában.

Légy részese Te is e csodálatos zenei utazásnak!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!