Program


HENDRIX 75.
4

HENDRIX 75.

Jimi Hendrix-emlékkoncertet szerveznek Budapesten. Jimi Hendrix emléke előtt tisztelegve ad koncertet október 29-én a Halper-Hendrix Experiment a fővárosi MOM Sportban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 20:00

Idén ünnepelné 75. születésnapját minden idők legnagyobb hatású rockgitárosa, akinek zenéi a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. A mai napig valóságos kulturális ikonnak számít.Sokak szerint Jimi Hendrix volt a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros. Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét Zenekarával 1967-ben futott be és tett szert világhírnévre, majd három évvel később, 1970. szeptember 18-án tragikus hirtelenséggel hunyt el lakásában. 27 éves volt.
 
Emlékkoncertjén a Halper-Hendrix Experiment alapzenekar neves sztárvendégekkel kiegészülve játssza majd el a több mint negyven éve elhunyt kulturális ikon dalait.
 
Az együttesben Halper László a szólógitárt, Kosztyu Zsolt a basszusgitárt, Hajas László a dobokat, Kollman Gábor és Csejtey Ákos a szaxofonokat, Fekete István pedig a trombitát szólaltatja majd meg.
 
Az esten vendégelőadóként jut majd szerephez Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Babos Gyula dzsessz-gitáros, Kőszegi Imre dobos, Tátrai Tibor gitáros, Török Ádám fuvolista és Solti János all-around dobos.
 
Mellettük színpadra lép még Rick Toldon amerikai énekes, aki  összetéveszthetetlen hangjával szórakoztatja a közönséget.
 
A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Csillagok-Égbeli tűk

Fővárosi Nagycirkusz

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, melyben a porond óriási planetáriummá alakul, ahol megannyi…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!