Program


Határtalan design // Koncert és kurátori tárlatvezetés

Határtalan design // Koncert és kurátori tárlatvezetés

A hazai dizájnélet meghatározó kiállításán idén 16 ország több mint 120 alkotója mutatkozik be. A projekt a műfajok és tematikák közötti átjárhatóságot állítja fókuszba, a dizájn tágabban vett értelmezési lehetőségeit kutatja.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 16:00

2021. október 16. 16:00
ArmoniCorpus (Szatzker Zsanett harmonikaművész és Kovács Balázs harsonaművész): kortárs zenei koncert
Határtalan design - tárlatvezetés: Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás kurátorok

2021. november 14. 16:00
Kamara-Kör: koncert
Határtalan design - tárlatvezetés: Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás kurátorok
Nyelv: magyar + angol

Kérjük, a programon viseljenek maszkot.

Kooperáció: Sétaműhely X Kiscelli Múzeum
Budapest designváros! Sétáljon végig a budapesti designélet showroomjaiban a Sétaműhely Kézzel készült Budapest városi sétáján, majd jöjjön el a Kiscelli Múzeumba a Határtalan design kiállítás kurátori tárlatvezetéseire - vagy fordítva. Most kölcsönösen kedvezményt biztosítunk programjaink résztvevőinek. Ehhez a kedvezményes kuponkódot a Sétaműhely emailben küldte meg, a Kiscceli Múzeumé pedig a belépőjegyen található.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!