Program


HAJAS TRENDEK HAJAS LÁSZLÓVAL / Helia-D sampon & hajbalzsam készítés
2

HAJAS TRENDEK HAJAS LÁSZLÓVAL / Helia-D sampon & hajbalzsam készítés

Hajas László, Magyarország egyik legjobb hair stylistja mutatja be a legfrissebb hazai és nemzetközi frizuratrendeket és vall pályájának kulisszatitkairól a Helia-D Herba-kastély falai közt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Saturday, April 22 2017 1:30PM

 A hajápolási, frizura készítési ötletek, különböző hajformázó eszközök használatának bemutatása mellett személyre szabott tanácsadást is kapnak a résztvevők a mestertől! Sőt a Helia-D fejlesztő mérnökével a hajápoló kozmetikumok fejlesztésének és készítésének világába is betekinthetnek és megalkothatják saját gyógynövényes hajsamponjukat és balzsamjukat. A Hajas estre egy borvacsorával tesszük fel a (haj)koronát, az olasz Capellini, azaz „hajacsaka” tésztával a főszerepben, a miskolci A Leves Gasztroműhely tálalásában és a Budaházy Pince boraival kísérve!
 
Program menete:
13:30-13:45 regisztráció, üdvözlő ital elfogyasztása
13:45-14:15 a Helia-D Herba-kastély felfedezése a magyar kozmetika-ipar és a kastély történetét bemutató kiállítással fűszerezve
14:15-16:00 Helia-D gyógynövényes hajsampon és balzsamkészítés a Helia-D kozmetikum fejlesztő mérnökével, Kiss Csabával
16:00-18:30 Hajas László bemutatója a 2017-es frizuratrendekről, majd rövid, személyes hajviseleti  tanácsadás minden résztvevőnek
19:00 „Hajacska” borvacsora a Budaházy Pince boraival és a Capellini, avagy "hajacska" tésztával a főszerepen a miskolci A Leves Gasztroműhely tálalásában
 
„Hajacska” borvacsora menü
 
Budaházy Pince Nyulászó  Furmint 2015
Szarvasgomba olajos spárga krémleves, füstölt pisztrángos burgonya gombóccal - Budaházy Pince Szent Tamás Furmint 2015
Garnélás capellini, édesköménnyel, paradicsommal, chilivel, sáfrányos hallével és citromos rukolával - Budaházy Pince Kishegy Furmint 2015
Narancsos tiramisu - Budaházy Pince Szent Tamás-Makovicza Furmint-Hárs 2013
Budaházy 6 Puttonyos Aszú 2013
 
Időpont: 2017. április 22. (szombat),13:30-22:00
Helyszín: Helia-D Herba-kastély, Tolcsva, Szent Imre u. 4.

Our offer


„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

romantic comedy in two acts

Follow us!


Suggestions


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.