Program


Giulia Valle Trio (E)

Giulia Valle Trio (E)

Közreműködik: Giulia Valle - nagybőgő, Marco Mezquida - zongora, David Xirgu - dob
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 21:00


Az olaszországi születésű, de Barcelonában nevelkedett nagybőgős, Giulia Valle klasszikus zenei tanulmányait követően átkelt az óceán túlsó felére, és belevette magát New York jazzéletébe, ahol olyan mesterektől tanult, mint Scott Colley és Ben Street. Tehetségét hamar elismerték, számos akkori muzsikustársa közül csak kettőt említenénk, Gerald Cleaver időközben a kortárs jazz egyik legkeresettebb dobosa lett, az idősebb nemzedékhez tartozó kiváló trombitás, John McNeil pedig 2003-ban rögtön lemezfelvételre hívta a fiatal bőgőst.

Barcelonába való visszatérését követően Giulia csakhamar a manapság igencsak pezsgő katalán jazz egyik vezető figurája lett. Három saját állandó formációja mellett számtalan projektben vett és vesz részt 'co-leaderként', illetve 'side-womanként', amelyet mi sem biznyít jobban, mint hogy a 2000-es évek eleje óta csaknem húsz lemezen hallható  játéka. A Katalán Zenei Szövetség háromszor jutalmazta az 'Év zeneszerzője' díjjal, s további kétszer nyerte el az 'Év zenekara' díjat kvintettjével.

Az Opus Jazz Club látogatói jól emlékezhetnek a bőgős-zenekarvezető kvintettje, a Giulia Valle Group fergeteges koncertjére 2014-ben. Ezúttal másik stabil formációjával érkezik az Opusba: a Giulia Valle Trio zongoristája a klub Fazioli-sorozatában áprilisban szólóban fellépő Marco Mezquida, dobosa pedig a 'veterán' David Xirgu, aki olyanokkal játszott együtt, mint David Liebman, Tete Montoliu, Kurt Rosenwinkel, vagy Mulgrew Miller.

Giulia zenéje erőteljes és kiszámíthatatlan, színpadi megjelenése parancsoló, ugyanakkor az intenzív, szenvedélyes érzések mellett szerzeményei tele vannak leheletnyi finomságokkal. Ahogy a szédülés és a megnyugvás keveredik játékában, úgy olvadnak egybe az európai, az amerikai, de akár a brazil vagy az argentin zenei befolyások egy időtől, helytől független, kozmopolita muzsikává.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!