Program


Gereben Zita

Gereben Zita

Gereben Zita “Our places”lemezbemutató
“Our Places” címmel a napokban jelent meg Gereben Zita második albuma Az új hanghordozó egy nagy nyitás a “poposabb” hangzásvilág felé, bár a dalok stílusjegyei az R’n'B, a blues, a pop, a rock és természetesen a jazz eklektikusságát is hordozzák.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. november 21. szerda, 21:00

A fiatal generáció egyik tehetséges énekesnőjét, Gereben Zitát a nagyközönség korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd immár egy éve Geszti Péter oldalán a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg. Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hisz’ saját zenekarával már több tucatnyi sikeres klubkoncerten bizonyította, hogy egyedien bársonyos hangával bátran és nagy sikerrel “nyúl”  különböző zenei stílusokhoz. Két évvel ezelőtt jelent meg első önálló, vokális jazz- albuma Ready For The Sun címmel, mely a szakmai kritikák szerint is nagyon egységes, de változatos, igényes és kristálytiszta hanganyag lett. A zenekar azóta megannyi koncerten, felkérésen van túl, komoly rajongótáborra tett szert, stílusuk folyamatosan érlelődött,.

 “Sok dal már az első lemeznél megfogalmazódott bennem, így nem sokkal a Ready for the Sun elkészülte után elkezdtük írni zenésztársaimmal az Our Places lemez anyagát. A dalok nagyobb részét Horváth “Tojás” Gáborral, 4 számot Gyémánt Bálinttal közösen szereztünk, a szövegeket pedig Szalai Tamás írta meg a saját gondolataim alapján”- mondja Zita az új albumról.

Zitáék ezen a korongon egy teljesen új hangzással, hangulattal szerették volna elvarázsolni a hallgatókat, úgy, hogy mindeközben az a magas szintű zenei hangzás, ami jellemző a dalaikra, megmaradjon.  “A könnyűzene egyáltalán nem olyan könnyű műfaj: mind a zenében, mind az éneklésben is nehéz feladatok elé állítja az embert. A zenét egységében, harmóniájában szeretem nézni: nem a stílus számít, hanem hogy egyszerűen  jó-e  - vallja Gereben Zita.

Lemezbemutató koncert tehát november 21-én lesz az Akváriumban. A belépő ára 1000 ft, jegyek elővételben az Akvárium Klub jegypénztárában kaphatók. Részletek a www.gerebenzita.hu weboldalon találhatók.

Ízelítő az albumból:

http://www.youtube.com/watch?v=plm9SHYfhno

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!