Program


Géniuszok - Michelangelo

Géniuszok - Michelangelo

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 31. kedd, 18:00

Michelangelo életművében a szobrászat, festészet, építészet és a költészet egyenrangúan magas művészi szintet képvisel. Nem csoda, hogy jelentős feladatot vállalt Firenze és Róma művészeti megújulásában. A Sixtus-kápolna freskói, síremlékeinek figurái egyedi és össze nem téveszthető alkotások. Jelentősége az
építészetben is megmutatkozik.
Alkotásai a későbbi évszázadokban is nagy hatást gyakoroltak különösen a szobrászok világára, ahogyan ezt Rodin vagy Sidló Ferenc életművében is láthatjuk.
Ennek a titka egyszerű és megfejthetetlen, mint minden nagy művészé és kiemelkedő alkotásé. A Kultúrkúria művészettörténeti sorozatában megkíséreljük Michelangelo művészetének mind a korában gyökerező és a különleges jellemzőit bemutatni.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liliomfi Szép

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!