Program


FORMA és TARTALOM

FORMA és TARTALOM

Csembalóval kísért stand-up műsor arról, hogy mire való a dramaturgia. Meg arról, hogy ki az a Narrátor, mit gondol a Szerző az Előadóról, és a Nézőkről, illetve ezek egymásról. Azon kívül: egy Beszélő Növény is szerepelni fog.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 19:00

A közönség pompás szórakozását és ismeretekkel való gazdagodását Bősze Ádám műsorvezetése biztosítja. Fábri Flóra csembalójátéka pedig klasszikus, barokk és régi-zenei művek és improvizációk által hozza létre a mindennapok világától való könnyed és finom elrugaszkodás élményét.

A képzelet és a valóság egymással való kapcsolódási pontjai mindenki számára elérhetőek. Hogy tudjuk, mit kezdjünk ezekkel az átjárókkal, el kell sajátítanunk néhány praktikus dramaturgiai fogást. Így válik a passzív nézőből aktív, cselekedni tudó játékos a mindennapi életben.

Közreműködik:

Bohoczki Sára – Beszélő Növény
Bősze Ádám – műsorvezető
Fábri Flóra – csembaló
Cserne Klára – szerző

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Kövessen minket!


További ajánlataink


TAP FACTORY TOUR 2024

Erkel Színház

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory! A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és…

A kétely felfüggesztése - A művész tekintete

Néprajzi Múzeum

Mágikus tárgyak és üzenetek olvashatósága és olvashatatlansága, csapdák és foglyul ejtett állatok nyomai, időben és térben rejtett és rejtőzködő, halhatatlan…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!