Programm


Fonó zenekar, Cimbaliband, Góbé zenekar

Fonó zenekar, Cimbaliband, Góbé zenekar

“Ami belefér” Fonó18

Egy "Ami belefér" este a népzene köré...avagy folk minden mennyiségben határok nélkül.  mehr

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2013. Dezember 27. Freitag, 19:30

Fonó zenekar

Izgalmas zenei anyaggal készül a Fonó zenekar: készülő HaTeHa 2 c. CD-jükről játszanak előzetes ízelítőt: Dél-Dunántúl és Felső-Tiszavidék muzsikáját. Az 1997-ben alakult Fonó zenekar tagjai Magyarország különféle régióiból, Szlovákia és Ukrajna magyarlakta területeiről származó muzsikusok, akik a népzene előadását, oktatását és kutatását hivatásszerűen művelik. Zenéjük fő profilját a magyarság, valamint a Kárpát-Medence egyéb népeinek hangszeres és vokális zenei hagyománya, illetve a hiteles tolmácsolásra törekvő feldolgozások alkotják. Legutolsó, szám szerint a hetedik önálló albumuk a Fonó kiadásában jelent meg Vadbarokk címmel 2012-ben. A HateHa c lemezük, ez előtt látott napvilágot szintén a Fonó gondozásában.

Cimbaliband: Ungerground

A Cimbaliband Ungerground c. kislemezének dalait játssza, amiből a Fonó júniusi évadzáróján is hallhattunk bemutatót. Erre a decemberi, különleges alkalomra három új nótát is hoznak, mégpedig azokat, amelyekkel az idei Euroviziós Dalfesztiválra készülnek. Unger Balázs és népszerű világzenei zenekara az elmúlt évben számos sikert halmozott fel; a banda kiemelt figyelmet kap a Petőfi Rádiótól, amit külföldön is képviselhetett, legutóbbi három klipjük szinte még el sem készült már tervezik az új lemezt.

Góbé zenekar

"Röviden: népzene, komolyzenei alapokon, a világzene felé nyitva." A Góbé zenekar 2012-ben első félévében rendszeresen muzsikált a Fonó Szerda táncházban, nagy sikerrel. Első CD-jük az elmúlt egy évben látott napvilágot.

Video:
Beszélgetés Agócs Gergővel dudásokról, Fonóról, és arról, hogy mi melengeti a muzsikus szívét. Fonó18
http://www.youtube.com/watch?v=eOZDdB8dqso

Fonó 18 Beszélgetés Unger Balázzsal hol máshol, mint a cimbalom mellett:
http://www.youtube.com/watch?v=xF0W1MWqkDY

Unser Angebot


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Follow us!


Angebote


SZABADAKARAT >>>> Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A koncertszínházi előadás Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmét mutatja be a mai kor eszközeivel, innovatív színpadi megoldásokkal és népszerű…

Művészek a Művészetért - Jótékonysági Gála

RaM-ArT Színház

Csodálatos hangok, elbűvölő koreográfiák és a művészet fénye találkozik ezen a különleges eseményen.

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!