Program


Fejős Éva-Utazz velem

Fejős Éva-Utazz velem

Már gyerekként sokat ábrándoztam és történeteket találtam ki, amelyeket filmszerűen láttam magam előtt. Később ezeket a történeteket elkezdtem leírogatni, saját szórakoztatásomra. Meglepve tapasztaltam, milyen erejük van a leírt mondatoknak, és azt is, hogy a történetet elég csak elkezdenem – az idővel folytatja önmagát.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 16. csütörtök, 19:00

Tinédzserként már novellákat írtam, aztán jöttek a regények. Mindig magamnak írtam (így van ez ma is), de örömmel fogadtam, amikor a barátaim, családtagjaim, ismerőseim beleolvastak egyik-másik kéziratomba, és szinte követelték a folytatást. Sosem álmodtam mást magamnak, mint az írást. Sok-sok regénykéziratom várja a megjelenést, persze folyamatosan újakon “dolgozom” – ezt nem is nevezem munkának, még ha mára ez lett a hivatásom -, mert hihetetlen élvezet, ahogy előttem, a képernyőn és a képzeletemben kibontakozik egy új történet, és szinte olvasóként, izgatottan várom a folytatást, kíváncsi vagyok rá, hogy mivel lepnek meg a szereplőim a következő fejezetekben.

Regényeim

Az első regényem Carol N. Fire álnéven,1999-ben jelent meg.Az elmúlt 6 évben pedig további 16 regényem került kiadásra.

Könyvkiadás

2013-ban saját könyvkiadót alapítottam, Erawan Könyvkiadó néven, ahol a saját regényeim mellett külföldi regényeket is megjelentetek magyarul a Fejős Éva könyvtára-sorozatban. A külföldi regények mind az én választásaim, sok-sok kézirat elolvasása után döntök egy-egy regény megjelentetése mellett.

Újságírás

A magazinos újságírói pályámat a Képes Európánál kezdtem, de szabadúszóként több napi- és hetilapba dolgoztam. 2001-2012 között a Nők Lapja újságírója voltam.

Díjak

A Családban marad… című egészségügyi tévésorozat forgatókönyvét írtam. A sorozat Nívódíjban részesült.

2003-ban Minőségi Újságírásért-Díjat kaptam a petesejtadományozással kapcsolatos riportsorozatomért, amelynek folyományaként sikerült módosítani a petesejtdonáció törvényi szabályozását.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!