Program


Experidance - Revans

Experidance - Revans

Vajda Anikó: Nem tudok élni nélküled

Musical 2 részben az Apostol együttes zenéjével és közreműködésével.

A Soproni Petőfi Színház vendégjátéka.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2011. augusztus 20. szombat, 20:00

Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Okosabban kéne élni, Búcsúzik a nyár, Homokvár, Nem tudok élni nélküled - és még rengeteg sláger. Ugye, ismerősek ezek a dalcímek? Mind-mind az Apostol együttes elképesztő sikerű dalai! Szinte hihetetlen, de igaz: negyven éve alakult meg az Apostol! Ez az évforduló adott apropót, egyszersmind inspirálta az alkotókat a „Nem tudok élni nélküled” című musical bemutatására.

A darab egy 100 éves szálloda átalakítás utáni megnyitója körül bonyolódik, a cselekmények mozgatórugója pedig nem más, mint a szerelem! Az a szerelem, amihez mindennek, és mindenkinek köze van, hiszen nincsen olyan ember, akit valaha ne érintett volna meg, vagy így, vagy úgy.

Természetesen a dalok mellett az előadás nem nélkülözheti a humort sem, a darab vége pedig tartogat egy igazi meglepetést, ami nem más, mint… A darabbeli szálloda megnyitóján, néhány dal erejéig élőben fellép az APOSTOL együttes!

Ajánlatunk


Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a szimfonikus zenekar hangszereivel és a koncertre járás szabályaival. A hangverseny után kakaó várja a gyerekeket az előtérben.

Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a karmester számára.

Kövess minket!


További ajánlataink


Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Borisz Godunov

Magyar Állami Operaház

Az orosz operairodalom műremeke, amely Alekszandr Puskin azonos című drámája nyomán keletkezett, több mint húsz év után kerül újra az…

Az előadás ízelítőt ad a harmincas évek diktatúrájából az egyes emberek sorsán keresztül. A sztálini diktatúrában a Sátánhoz is jobb…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!