Program


EXHIBITION: Frida Kahlo

EXHIBITION: Frida Kahlo

Angol művészeti film, 90 perc, 2020
Rendező: Ali Ray

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 13. szombat, 11:00

 

Ez a rendkívül izgalmas film az egyik legismertebb feminista ikon életén vezeti végig a nézőt. Frida Kahlo rendkívül termékeny önarcképfestő volt, a vásznat szinte tükörként használta viharos és tragédiákkal teli élete szinte minden periódusában. Az Exhibition on Screen sorozat új része nyilatkozatokkal, kommentárokkal és Frida saját szavaival tárja fel életét. 

Fontos kiállítások, elismert kurátorokkal készült interjúk révén rajzolódik ki Kahlo műveinek különös szimbolikája és tematikája. A film a mozivásznon keresztül kivételes, szinte intim hozzáférést biztosít munkáihoz, és közelebb visz kreativitásának, a férfiak, a nők, az élet, valamint kulturális öröksége utáni vonzalmának forrásához is.

Sokan gondoljuk, hogy jól ismerjük Frida Kahlót – virágkoronája vagy jellegzetes, erős szemöldöke nemzedékek emlékezetébe ivódott be – a film viszont arra keresi a választ, hogy mi az, ami ennek a szenvedélyes nőnek a külsőségei mögött rejtőzött.

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!