Program


Escape TheVR

Escape TheVR

Ismered a TheVR csapatát? Az megvan, hogy amikor sötét, bezárt helyeken játszanak a videóikban akkor előszeretettel kiabálnak, sikítanak? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, ezúttal a valóságban kell kijutniuk egy bezárt szobából?
A TheVR csapata a Star Network és a ComX közreműködésével bemutatja az Escape TheVR rendezvényt!…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 17. szombat, 16:00

Gyere el és találkozz Janival és Pistivel élőben egy exkluzív rendezvényen szeptember 17-én szombaton a Lurdy Moziban, ahol egy olyan különleges videósorozat premierjét nézheted meg, amihez még csak hasonló sem készült ez idáig Magyarországon. A trailer videót itt érheted el: https://youtu.be/ZRec9YPRLKs

A TheVR csapata az egyik legnépszerűbb és a leggyorsabban fejlődő YouTube csatorna tulajdonosa hazánkban. Az elmúlt hónapban 9 millió megtekintést, 250 ezer lájkot, és 25 ezer megjegyzést generáltak a videóik, így nem kétség, hogy ezúttal is egy remek tartalommal örvendeztetik meg rajongóikat!

Ezúttal Jani és Pisti kiléptek a biztonságot nyújtó szobából, hogy szemtől-szemben mérettessék meg magukat. A srácok eddig soha nem látott kalandokba keverednek, szabaduló szobákból kell kijutniuk, ám ezúttal nincs játék mentése és kilépés gomb sem. Szembe szálltak az idővel, a rejtvényekkel és a félelmeikkel, megijednek, vitáznak, sikoltoznak, káromkodnak, örömködnek, tanakodnak és mindezt a már jól megszokott TheVR stílusban teszik, amit kamerák sokasága rögzített annak érdekében, hogy Ti is tökéletes élményben részesülhessetek.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Nem elég, hogy személyesen találkozhatsz Janival és Pistivel, de velük együtt nézheted meg az Escape TheVR videó sorozat első epizódját egy exkluzív premier előtti vetítésen.

A vetítés után élő kérdezz-felelekben válaszolnak majd a kérdésekre, és közvetlen közelről is találkozhatsz velük egy autogram és fénykép erejéig.

Ha ez még nem lenne elég, ott lesz a TheVR Shop is az OCTV jóvoltából, és megvásárolhatod a legújabb VR-os cuccokat is!

Gyere el Szeptember 17-én a Lurdy Moziba, és legyél részese egy kihagyhatatlan élménynek!

10 órakor, 13 órakor és 16 órakor is lesz vetítés, ezekre az időpontokra tudtok tehát jegyeket vásárolni.

Ha kérdésed van, írj nekünk az escapethevr@gmail.com címre vagy keress minket 9-17 óra között a 06-20-210-9929-es számon!

Ne feledd tehát:

Szeptember 17, TheVR Pisti és Jani, eszméletlen szabadulós videók, menő TheVR-os cuccok, aláírás, fotó, közös kép, közös videó nézés, te és ők.

Ott találkozunk!

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!