Program


Ének az esőben

Ének az esőben

musical
esőnap: július 17., 18.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 16. vasárnap, 21:00

Az Ének az esőben a 2016-os évad nagy durranása volt: a hollywoodi musical parádés szereposztással, jókedvű sztepptánccal hódította meg a nézők szívét. Nem csoda, hogy a közönség szinte követelte vissza a produkciót. Az előadás a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jött létre, és öt estén keresztül összesen 20ezer embert kápráztatott el. Az alkotók, Harangozó Gyula rendező, Somogyi Szilárd társrendező, Horgas Péter díszlet- és Velich Rita jelmeztervező visszavarázsolták a nézők elé azt a bájos, gazdag, varázslatos hangulatot, amit a hollywoodi álomgyár jelent. A díszlet elemeiben visszaköszönnek a mozira utaló jelek. Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. Velich Rita szerelmese a korszaknak, ezt mutatják a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok. Az alkotók fergeteges fesztiválelőadást vittek színre a musicalből, melyben egyedülálló és nagy kihívást jelentő technikával még az eső is eleredt a színen. A négy perces Singing in the rain dallamai alatt összesen 532 liter víz zúdult esőcseppek formájában a színpadra. Ki ne emlékezne Gene Kelly legendás, jókedvű-szerelmes táncára az esőben, a villanypózna körül? Ezt a frenetikus jelenetet 2017-ben is láthatjuk a Dóm téren.

 

Ajánlatunk


Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdéseire úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is vonzó kínálatot teremt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!