Programm


Előző életek (Csortos)

Előző életek (Csortos)

A 2023-as év legnagyobb kritikus- és közönségkedvenc romantikus filmje szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről.

Aktuelle Veranstaltungen






Előző életek / Past Lives
amerikai-dél-koreai dráma, 105 perc, 2023
angol és korei nyelven, magyar felirattal

Rendező: Celine Song
Szereplők: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro

Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a kislány elköltözése szétválasztotta őket egymástól. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, azonban felnőttként már egészen máshol tartanak az életükben. A lány sikeres írónő New Yorkban, komoly párkapcsolatban él, a fiú viszont csak sodródik Szöulban. Az interneten keresztül újra elkezdenek kötődni egymáshoz, a gyerekkori bajtársak között igaz és mély felnőtt barátság alakul ki. Hae-sung New York-i látogatása azonban mindkettejükben váratlan érzelmi lavinát indít el, és rákényszeríti őket, hogy végre szembenézzenek a valódi érzéseikkel.

Az A24 gyártásában készült, a Sundance Filmfesztivál és a Berlinale versenyprogramjában bemutatott Előző életek a Rolling Stone szerint „a legjobb film, amit idén csak láthatsz”.

Díjak:
Sundance Filmfesztivál 2023: Versenyprogram
Berlinale 2023: Versenyprogram

Bemutató dátuma: 2024.01.11.
Forgalmazó: Mozinet

Follow us!


Angebote


A fesztiválkedvenc „Keskeny út a boldogság felé” című dokumentumfilm vetítése, amely után magyar és angol nyelvű kerekasztal-beszélgetéseken várjuk az aktív…

magyar történelmi film, 128 perc, 2024 magyar nyelven

A film J. Robert Oppenheimer fizikusról szól, aki kollégáival - köztük a magyar származású Teller Edével és Szilárd Leóval -…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!