Program


Eichinger Trió: A legöregebb Bambi lovag

Eichinger Trió: A legöregebb Bambi lovag

Bármily hihetetlenül is hangzik, az Eichinger Triónak most jelenik meg legelső lemeze, noha immár több mint öt éve játszanak ebben a felállásban, s az Opusban is többször tették már tiszteletüket.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 11. szerda, 20:00

A hazánkban igencsak egyedi hangzást képviselő gitáros több formáció tagjaként is szerepel közelmúltban megjelent lemezeken, legyen szó akár a Stefan Vargával készített, az Opusban két éve bemutatott anyagról, vagy az évtizedes múlttal rendelkező Trans-formation kvartett albumairól.

Fontos állomás tehát a trió történetében a már címében is meghökkentő új zeneanyag. A VL Stúdióban készült, A legöregebb Bambi lovag címre keresztelt album elsősorban rockos hangvételű, s igazi esszenciája mindannak a zenei sokszínűségnek, amit Eichinger és a vele szinte együtt lélegző társai eddig is képviseltek, hiszen a lemezen a rock és a jazz alapok mellett jó néhány zenei idézet is felbukkan a madrigál parafrázistól egészen a metálos hörgésig. A címben szereplő rejtélyes lovag természetesen nem más, mint a zenekarvezető, aki a most megjelenő lemezen két kiváló "fegyverhordozójával" – Megyaszay István basszusgitárossal és Madai Zsolt dobossal – csupa saját kompozícióból álló új anyagát tárja a nagyközönség elé. A gitáros megfogalmazása szerint zenéjük 21. századi kirándulás a kortárs jazz s más zenei stílusok, rock, latin, funk világába, aminek Eichinger Tibor évtizedeken át kidolgozott és csiszolt egyedi, néhány hang után felismerhető gitárjátéka ad keretet.

Közreműködik:

Eichinger Tibor - gitár
Megyaszay István - basszusgitár
Madai Zsolt - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!