Program


EDDA MŰVEK
2

EDDA MŰVEK

Edda Művek az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 20:00

Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az. Az együttes 2018. március 10-én ismét birtokba veszi a Papp László Budapest Sportarénát, hogy egy hatalmas, új bulival örvendeztesse meg rajongóit.

Felsorolni is nehéz Magyarország egyik legnépszerűbb rock-zenekarának slágereit, melyeket az élet maga szült és amelyeken nem fog sem az idő, sem a folyton változó világ. Mindezekről és a 42 év titkairól írt Pataky Attila zenekarvezető a „Mi vagyunk a rock” című könyvében, amelyben természetesen megszólaltak az együttes tagjai is, elmesélve ők hogyan élték meg az Eddával eddig eltöltött időt. A könyv egy pecsét, ami választ ad mindenre és mindenkinek,  de SHOW MUST GO ON… Az Edda tábor története az összegzés után is gőzerővel folytatódik a 2017-2018-as szezonban, amelynek kiemelt állomása a márciusi Aréna-koncert. 

A buli előtt frissen lát napvilágot a zenekar 33. nagylemeze. „Duplaalbumot adunk ki, az egyik CD Dalok a Testnek, a másik Dalok a Léleknek címmel. Az album készül és igazi nagy bulira készülünk. Valami mást szeretnénk adni, mint amit eddig, valami többet, meglepő megoldásokkal, zenésztársakkal, de a lényeg nem változik, az Edda dalok, Ti és Mi. Ez a mi erőnk 2018-ban lesz 44 éve. Én magam 66 éves leszek, erre azért durrantunk 1 vagy 2 pezsgőt.” – mondja a Frontember.

A meglepetésekkel tarkított több mint 2 órás show természetesen felsorakoztatja majd a legnagyobb slágereket a „bakancsos” időktől napjainkig. Öveket becsatolni, igazi hazai rock-ünnepre fel, 2018. március 10-én az EDDA művek nyitja a tavaszt az Arénában! 

A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!