Program


Ébredj - Jogananda élete
2

Ébredj - Jogananda élete

A világ 30 országának részvételével három évig forgatott dokumentumfilm a modern és az ősi, a keleti és a nyugati jóga világát vizsgálja. Felfedi, hogy miért fordítják manapság emberek milliói befelé a figyelmüket, áttörve az anyagi világ korlátjait az önmegvalósítás keresése során.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 26. szombat, 16:00

Ébredj - Jogananda élete

Az Ébredj - Jogananda élete nem egy szokványos életrajz arról a hindu swamiról, aki az 1920-as években a jógát és a meditációt nyugatra hozta. Paramahansa Yogananda spirituális klasszikus műve, az Egy jógi önéletrajza több millió példányban kelt el világszerte. Ideális olvasmány a keresőknek, a filozófusoknak és a jóga kedvelőinek egyaránt. (Érdekesség, hogy ez volt az egyetlen könyv Steve Jobs iPadjén.) Azáltal, hogy Yogananda ember közelivé tette tanításait a megvilágosodásról és megosztotta másokkal saját útjának küzdelmeit, érthetővé váltak az ősi védikus tanok a modern közönség számára. Ennek köszönhetően számos követője lett és milliókat ösztönöz, akik ma jógáznak.

“Ez a letisztult dokumentumfilm szórakoztató és lenyűgőző, valódi felvételekkel vezeti keresztül nézőit egy szent életén attól a pillanattól kezdve, hogy az anyaméhben megtapasztalja életének első benyomásait egészen addig a momentumig, amikor 1952-ben a los angeles-i Biltmore Hotel-ben a közönség előtt egy verset idézve elhagyta testét. E két életeseménye között ez a szent megváltoztatta a nyugati világot.” (A Maui Filmfesztivál weboldaláról)

„Joganandát egy spirituális csodának nevezném. Egy spirituális zseninek. Ami azt jelenti, hogy hozzáférése volt a tudatosság olyan területeihez, amihez a legtöbb embernek nincs.”
Dr. Deepak Chopra

Amerikai dokumentumfilm, 87 perc, 2014
angol nyelven, magyar felirattal
Rendező: Paola di Florio & Lisa Leeman

A filmvetítést megelőző egy órában az Agóra Művelődési Központ előterében a Magyar Kriya Jóga Egyesület gondozásában megjelent kiadványok megvásárlására is lehetőség lesz.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!