Program


DOROGI PÉTER - dalszerzői műsor
4

DOROGI PÉTER - dalszerzői műsor

Dorogi Péter immáron 20 éve koptatja rendületlenül a hazai nagyszínpadok világot jelentő deszkáit. A Kistehén Tánczenekar és az Intim Torna Illegál alapító tagjaként, több platina- és aranylemezzel a zsebében áll ki újra meg újra a nagyközönség elé.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 15. csütörtök, 21:00

Zeneszerzőként, dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként bizonyítja megállíthatatlanul, hogy a zene mindnyájunk lételeme. A balatoni sráctól sem a pörgős slágerek, sem a mély, lírai szövegek nem állnak távol, talán sikere is a végletességben rejlik.

Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is visszaköszönnek.

Most új, akusztikus, dalszerzői műsorával is a közönség elé áll. Munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a "Balaton" vagy "Az anyu meg én".

 

--

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!