Program


Dés László: ÍGY ÖTEN! koncert

Dés László: ÍGY ÖTEN! koncert

Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin
 több...

Aktuális előadások



DÉS LÁSZLÓ koncertje: ÍGY ÖTEN! 

Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin 

 

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész négyes mutatkozik be Dés László dalaival: Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.

 

Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba. Nagy lelkesedéssel és örömmel létrehoztunk egy új csapatot,Így öten!címmel, Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin és Dés László szereplésével. Az új produkció ősbemutatója 2022.július 28-án volt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, egy nagyszerű zenekar közreműködésével.”

Dés László

 

Dés László a kiváló színésznővel,Básti Julivala múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel, azután a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire. 

Für Anikóés Dés László ebben a produkcióban találkozott először koncert színpadon. Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Dés dalokat korábban még nem énekelt, nagy izgalommal vártuk a nagy találkozást, amely remekül sikerült! 

Mácsai Pállal,akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik,  Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, de korábban ezek leginkább zenés irodalmi műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi.  

Nagy Ervinnel2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés Lászlóval, azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva.  Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

 

A produkciót ezúttal is egy kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri. 

Az együttes tagjai: 

Sipeki Zoltán -  gitár

Boros Attila  - basszusgitár

Sebestyén Áron – billentyűs hangszerek

Gyenge Lajos  - dobok

Óvári Éva  - vokál

Péter Barbara – vokál 

 

    

Sonatina Produkció

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!