Program


Cyprien Katsaris zongoraestje

Cyprien Katsaris zongoraestje

Cyprien Katsaris azok közé a zongoristák közé tartozik, akik tudatosan törekednek az előadó és a közönség közti falak lebontására és a köztük lévő személyes kapcsolat kialakítására.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia Jegyutalvány és Zeneakadémia Szabadfelhasználású Jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 15. szerda, 19:00

Koncertjein gyakran ő maga konferálja fel a játszott műveket, és előszeretettel oszt meg a programhoz kapcsolódó anekdotákat is a hallgatósággal. Hatalmas repertoárral bíró művész, aki kiemelt figyelmet fordít az elfeledett, koncerttermekben csak ritkán megszólaló művek felkutatására és előadására. Katsaris számára, aki az elmúlt években több alkalommal is adott koncertet a Zeneakadémián, a magyar kapcsolódások különleges jelentőséggel bírnak: Cziffra György Liszt-játékának volt a legnagyobb szerepe abban, hogy zongoraművész lett, és tizenöt éves korában nem kisebb művel, mint Liszt Magyar fantáziájával debütált Párizsban. Ezúttal nemcsak koncertezik, de mesterkurzust is tart a Zeneakadémián a ciprusi-francia zongorista, aki meglepetéskoncerttel készül a budapesti közönségnek.

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kövess minket!


További ajánlataink


Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!