Program


Csík Csaba - Csontos Orsolya: Összezárva

Csík Csaba - Csontos Orsolya: Összezárva

„A világjárvány miatt hosszú hónapokat töltöttünk összezárva szeretteinkkel, családtagjainkkal úgy, hogy közben szinte teljesen elszigetelődtünk a külvilágtól. Ez az állapot talán legjobban az idős embereket viselte meg. A darabban ráadásul egy egészen sajátos helyzet alakult ki: Viola, az idősödő özvegy ápolónő nyugdíjas otthonba vonul, ott azonban szembesül a ténnyel, hogy meg kell osztania szobáját egy furcsa, barátságtalan és rendkívül merev…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 18. szombat, 11:00

 

A magyar dráma napja alkalmából.

Csík Csaba - Csontos Orsolya:

Összezárva

„A világjárvány miatt hosszú hónapokat töltöttünk összezárva szeretteinkkel, családtagjainkkal úgy, hogy közben szinte teljesen elszigetelődtünk a külvilágtól. Ez az állapot talán legjobban az idős embereket viselte meg. A darabban ráadásul egy egészen sajátos helyzet alakult ki: Viola, az idősödő özvegy ápolónő nyugdíjas otthonba vonul, ott azonban szembesül a ténnyel, hogy meg kell osztania szobáját egy furcsa, barátságtalan és rendkívül merev matrónával, Paulával… Vajon mit hozhat ki ebből a váratlan szituációból a két asszony? Összhang lesz-e közöttük, vagy pár napon belül kiépülnek a harcvonalak és háború tör ki lakás falain belül? A kényszerű összezártság számtalan komikus helyzetet teremt, melyben kibontakozik kettőjük igazi jelleme és különbözősége!

Az előadás születésének specialitása, hogy a főszerepet játszó két művésznő, Fodor Zsóka és Oszvald Marika a való életben is összeköltözött egymással, hogy így tudják minél jobban beleélni magukat szerepükbe és átadni a közönségnek azokat az árnyalt részleteket és finom változásokat, amelyeket a közös bezártság alatt a saját bőrükön is megtapasztalhattak.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!